Coaching - Training - Teambuilding - DISC Expert

“Persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling voor mensen
en organisaties die investeren in zichzelf!”


Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail.

Actie: DISC profiel + gratis coachsessie

Workshop effectief vergaderen

Haal het beste uit vergaderingen met de workshop / training effectief vergaderen. Ideaal voor teams en organisaties die beter en efficiënter willen vergaderen.

Nederland vergaderland

Nederland heeft een echte vergader cultuur. We overleggen en vergaderen heel wat af in dit land. Maar is dit ook effectief en bereiken we wel wat we willen? Hoe bewust gaan we eigenlijk met elkaar om?

Iedereen kent wel één of meerdere voorbeelden van vergaderingen die nergens over gaan en/of nergens toe leiden. Helaas zijn dit soort vergaderingen eerder regel dan uitzondering. Vergaderen kan echter ook effectief zijn en resultaat opleveren wanneer je het professioneel aanpakt.

Effectief vergaderen

De workshop effectief vergaderen is meer dan een cursus vergadertechnieken. In de workshop worden deelnemers bewust gemaakt van hun eigen verantwoordelijkheid, invloed, authenticiteit en kwaliteit bij het leiden en deelnemen aan een vergadering. Tevens wordt de deelnemers een effectief raamwerk aangereikt om te gebruiken bij hun eigen vergaderingen en andere bijeenkomsten.

Vergaderingen en bijeenkomsten worden hierdoor veel efficiënter en vooral effectiever. Onderdelen die behandeld worden zijn:

  • Gebruik van eigen kwaliteiten bij het overtuigen van anderen
  • Hoe kom ik over, hoe zien anderen mij, hoe zie ik mijzelf?
  • Hoe reageer ik op en communiceer ik met de andere deelnemers
  • DISC gedragsstijlen
  • Omgaan met conflicten
  • Welke soorten vergaderingen zijn er?
  • Verantwoordelijkheden en rollen bij een vergadering
  • Voorbereiding, agenda en logistiek
  • Doelstelling van de vergadering
  • Afspraken, time management en hoe om te gaan met de actielijst/notulen

Er is veel gelegenheid om te oefenen.

Voor wie?

De workshop efffectief vergaderen is bijzonder geschikt voor teams die het beste uit zichzelf willen halen en beter willen samenwerken en vergaderen.

De workshop wordt voorafgegaan door een intakegesprek van 1 ½ uur waarin de leerdoelen worden afgestemd.

Waar?

Afhankelijk van de wensen kan de workshop op diverse plaatsen in Nederland en België worden gegeven. Dit kan een inspirerende locatie midden in de natuur zijn, maar ook in-company.

Informatie en aanmelden workshop effectief vergaderen

De workshop effectief vergaderen  is maatwerk en wordt aan de individuele wensen van de cliënt aangepast. Voor verdere informatie of een vrijblijvende offerte: Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail.