Coaching - Training - Teambuilding - DISC Expert

“Persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling voor mensen
en organisaties die investeren in zichzelf!”


Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail.

Actie: DISC profiel + gratis coachsessie

Creatief vergaderen en brainstormen

Creatief vergaderen en brainstormen is een workshop speciaal bedoeld voor teams die op een andere manier bezig willen zijn met het generen van ideeën, een probleem willen oplossen, of vast zitten in hun creatieve proces.

Samen met een kunstenaar en een coach gaat u de uitdaging aan om uw creativiteit te (her)ontdekken zodat u vernieuwende, nieuwe, ideeën kunt ontwikkelen die uw onderneming verder zullen helpen. Creatief vergaderen is een verrassende dag uit die het nuttige met het aangename verenigt.

Creatief vergaderen en brainstormen

We beginnen de dag met enkele oefeningen om het creatief proces binnen uw team op gang te brengen. Daarna gaan we aan de slag, individueel en in groepsverband, om zo veel mogelijk ideeën te genereren. Dromen mag weer, leef u uit, wees een kind en verzin de gekste ideeën. Een slecht idee bestaat niet in dit gedeelte van de workshop. Dit alles onder deskundige begeleiding.

In de tweede fase gaan we in teamverband de beste ideeën selecteren en uitwerken. Dit alles om een bijzonder creatieve manier. Wilt u uw idee in de vorm van een schilderij presenteren? Of wilt u dit doen doormiddel van een toneelstuk? Alles mag.

Aan het eind van de dag zal het beste idee uitgekozen worden, hierna kunnen we proosten op de winnaar.

————

Tijdens de workshop bestaat de gelegenheid om dieper in te gaan op persoonlijke issues en/of issues die spelen binnen het team. Indien nodig gaan we hier dieper op in om de effectiviteit van het team ter plekke te vergroten.

Workshop details:

  • Duur: 2 dagdelen, bij complexere problemen is het aan te raden meerdere dagen uit te trekken voor de workshop
  • Maximaal aantal deelnemers per workshop, uitgaande van twee begeleiders: 16
  • Prijs: op aanvraag, dit is inclusief twee begeleiders en workshop materialen. Kosten voor de locatie, catering e.d. komen hier nog bij
  • Locatie: In overleg, bij voorkeur buiten de werkomgeving
  • Aansluitend diner: In overleg