Coaching - Training - Teambuilding - DISC Expert

“Persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling voor mensen
en organisaties die investeren in zichzelf!”


Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail.

Actie: DISC profiel + gratis coachsessie

Wie ben ik nu echt?

Veel mensen spelen een rol bij alles wat ze doen. Zij hebben deze rol aangenomen, omdat het ze zo is voorgedaan tijdens de opvoeding, of omdat die rol ooit nodig was om te overleven. Hierdoor staan ze niet in hun eigen (oer)kracht.

Zo kan een manager zich op zijn werk autoritair gedragen terwijl hij thuis erg zorgzaam is. Of een alleenstaande moeder die zich in gezelschap van anderen doortastend gedraagt, en pas nadat de kinderen naar bed zijn erg onzeker is van zichzelf. Ook door het dragen van een uniform, stappen veel mensen in een rol.

Vaak verwarren we de rollen die we spelen met onze ware identiteit: degene die we werkelijk zijn achter alle overtuigingen, façades en overlevingsstrategieën die we ontwikkeld hebben gedurende ons leven. We hebben ons hiermee geïdentificeerd en zijn misschien allang vergeten wie we echt zijn. En dat is jammer want juist in die echtheid zit onze ware kracht.

Wie ben ik nu echt?

Wie ben ik nu echt? is een tweedaagse training voor iedereen die wel eens worstelt met de vraag “wie ben ik nu echt?“; of voor wie ervaart niet begrepen te worden door anderen. Door je authenticiteit te ontdekken en te gebruiken zul je meer in je kracht komen te staan en zullen andere mensen je meer als “echt” gaan ervaren. Hierdoor zal je makkelijker en krachtiger in het leven kunnen staan, zonder verspilling van energie.

Coachen op authenticiteit

Wie ben ik nu echt? wordt gegeven door twee coaches, Patrick Schriel en Ferrie Damhuis, die zelf dit proces hebben doorleefd. Onderwerpen die behandeld worden zijn:

  • Bewust worden van eigen gedrag
  • Wat is mijn invloed op anderen?
  • Wat zijn mijn kwaliteiten en hoe kan ik ze gebruiken?
  • Wie ben ik zelf?
  • Hoe blijf ik in mijn kracht?

Duur: 2 dagen. Tijden 10:00 – 16:30, ontvangst vanaf 09:30 uur.

Kosten

€ 295,- voor particulieren (incl. BTW) / € 395,- bedrijven (excl. BTW). Prijzen zijn inclusief koffie en thee.

Aanmelden en informatie

Op dit moment is er nog geen datum bekend voor de eerstvolgende training. Voor verdere informatie bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail. In-company trainingen zijn ook mogelijk. Hiervoor gelden speciale tarieven.

Reacties van deelnemers

“Ik vond de workshop heel bijzonder omdat ik na die 2 dagen echt het gevoel had dat ik mijn doel en kracht weer terug heb gevonden. De workshop geeft veel positieve energie.”

“Een warme sfeer, een veilig gevoel en in de 2 dagen ging ik heel subtiel tot mijn diepste laag, wat vervolgens leerzaam werd besproken door 2 coaches die elkaar naadloos aanvullen.”

“Ik heb heel veel aan de 2 dagen gehad, het leert je goed naar je zelf te kijken: je kan en bent meer dan je zelf soms denkt. Ik raad iedereen die onzeker is, aan om bij jullie de training te volgen.”