Coaching - Training - Teambuilding - DISC Expert

“Persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling voor mensen
en organisaties die investeren in zichzelf!”


Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail.

Actie: DISC profiel + gratis coachsessie

TOP-training: met uw team optimaal presteren

Veel organisaties zijn bezig met verandering. Soms ingegeven door economische tegenwind of juist door sterke groei. Maar ook een veranderende markt, klantvraag, consument, wetgeving of (maatschappelijke) functie, maken een nieuwe koers noodzakelijk.

Veranderen van binnenuit

Of de verandering nu geldt voor een organisatie, team of afdeling, niet elke verandering blijkt even effectief. Beoogde opbrengsten blijven achter, gewenst resultaat blijft uit of er treden onverwachte bijwerkingen op, zoals ontevreden klanten én medewerkers. De pijlers van werkplezier raken bij een veranderingsproces vaak uit balans. Wilt u dit voorkomen? Weet dan: de krachtigste veranderingen komen van binnenuit.

TOP-training

In onze TOP-training (Team Optimaal Presteren) werken we vanuit het team, individu en werkprocessen. We versterken persoonlijk leiderschap en de samenwerking in het team. Ook op lange termijn.  Want de teamleden ervaren hun eigen invloed op het proces en zien wat werkt.

We nemen uw medewerkers mee in verandering. Zij zijn daar veel meer toe bereid, dan wanneer dit van bovenaf wordt opgelegd. Bij een effectieve verandering verdwijnt vrijblijvendheid en komen betrokkenheid en proactief handelen ervoor in de plaats.

Binnen de TOP-training werken we met een aantal vaste elementen:

  • DISC
  • Intakegesprekken
  • Trainingsbijeenkomsten
  • Verbeterprojecten (LEAN)
  • Jobcrafting

Zo versterken we persoonlijk leiderschap, de werkprocessen, de samenwerking in het team en zetten we de verandering écht in gang.

Elke organisatie is anders

Omdat elke organisatie, verandering en trainingsvraag van elkaar verschilt, varieert de inhoud van onze TOP-trainingen. Bij eerdere trajecten lag de focus bijvoorbeeld op het vergroten van klantgerichtheid, managementvaardigheden, persoonlijk leiderschap en commercie.

Maak kennis met onze werkwijze

Nieuwsgierig wat de toegevoegde waarde is van de TOP-training voor uw team? Wij kijken graag eens met u mee om te zien wat nodig is. Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail om de mogelijkheden te bespreken.