Coaching - Training - Teambuilding - DISC Expert

“Persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling voor mensen
en organisaties die investeren in zichzelf!”


Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail.

Actie: DISC profiel + gratis coachsessie

1 op 1 training persoonlijke effectiviteit

Wil je in een 1 op 1 setting het beste uit jezelf halen en in een korte tijd veel bereiken? Kies dan voor de 1 op 1 training persoonlijke effectiviteit.

In deze maatwerk training ga je samen met je eigen coach en trainer aan de slag om resultaten te behalen op het gebied van werk/privé balans, persoonlijke effectiviteit en/of zelfvertrouwen.

1 op 1 training persoonlijke effectiviteit

De 1 op 1 training persoonlijke effectiviteit is een intensieve maatwerk training helemaal aangepast aan jouw wensen en leerdoelen waardoor je optimaal resultaat kunt behalen. Je krijgt veel inzichten in jezelf en krijgt concrete handvatten aangereikt om jouw persoonlijke en zakelijk doelstellingen te realiseren. Denk hierbij aan de volgende thema’s:

  • Persoonlijke effectiviteit en zelfmotivatie.
  • Verbalen en non-verbale communicatie.
  • Persoonlijke presentatie: jezelf krachtiger en zelfverzekerder presenteren.
  • Inzicht in kwaliteiten en talenten.
  • Inzicht in belemmerende patronen, valkuilen en hoe deze te vermijden.
  • Time management en werk/privé balans.
  • Zelfvertrouwen en assertiviteit.

De training wordt voorafgegaan door een intakegesprek om de leerdoelen af te stemmen.

DISC Profiel

Desgewenst kan gebruik gemaakt worden van het Q4 Persoonlijke Stijl (DISC) Profiel. Hierdoor krijg je niet alleen inzicht in zichzelf, maar ook in anderen. Wat is je natuurlijke manier van doen en hoe gaan je om met bepaalde situaties onder druk? Wat is je stijl van communiceren en wat zijn je onbewuste drijfveren?

Voor wie?

De 1 op 1 training persoonlijke effectiviteit is bijzonder geschikt voor managers, professionals, ondernemers en teams die het beste uit zichzelf willen halen en in een korte tijd veel willen bereiken.

Afstemming inhoud en trainingsduur

De inhoud van de training wordt vooraf afgestemd op organisatiedoel, kennis en ervaring, beschikbare tijd, budget, leerstijl en ontwikkelwens van de deelnemer(s) c.q. opdrachtgever.

De volledige 1 op 1 training persoonlijke effectiviteit duurt 2 dagen. Het is echter ook mogelijk om de training als 1-daagse verkorte workshop te volgen of in 6 (coach)sessies van 1 ½ uur.

Locatie training

Afhankelijk van de wensen kan de training op diverse plaatsen in Nederland, België of zelf daarbuiten worden gegeven. Dit kan een inspirerende locatie midden in de natuur zijn, maar ook in-company of thuis is mogelijk.

Prijs

De 1 op 1 training persoonlijke effectiviteit kost € 1895,- exclusief BTW. Locatie (binnen Nederland), koffie/thee en lunch zijn inclusief.

Informatie en aanmelding 1 op 1 training persoonlijke effectiviteit

De 1 op 1 training persoonlijke effectiviteit is maatwerk en wordt aan de individuele wensen van de cliënt aangepast. Voor verdere informatie of een vrijblijvende offerte: Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail.