Coaching - Training - Teambuilding - DISC Expert

“Persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling voor mensen
en organisaties die investeren in zichzelf!”


Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail.

Actie: DISC profiel + gratis coachsessie

1 op 1 training persoonlijk leiderschap

Wil je in een 1 op 1 setting het beste uit jezelf halen? Kies dan nu voor de 1 op 1 training persoonlijk leiderschap om de regie weer in eigen handen te nemen.

Persoonlijk leiderschap is de vaardigheid om jezelf te leiden. Je bent in staat om je doelen te realiseren door optimaal gebruik te maken van eigen kwaliteiten en talenten. Je weet wat je persoonlijk stijl is en wat jouw drijfveren zijn, maar je bent je ook bewust van je zwakke kanten en mogelijke valkuilen. Je weet hoe je dit alles kunt inzetten om op een bewuste manier keuzes te maken, zowel zakelijk als privé.

1 op 1 training persoonlijk leiderschap

De 1 op 1 training persoonlijk leiderschap is een intensieve 1 op 1 training helemaal aangepast aan jouw wensen en leerdoelen waardoor je optimaal resultaat kunt behalen. Je krijgt veel inzichten in jezelf en krijgt concrete handvatten aangereikt om jouw persoonlijk leiderschap te realiseren:

  • Persoonlijk leiderschap en empowerment.
  • Zelfkennis vergroten, inzicht in onderliggende drijfveren, waarden en interesses.
  • Welke invloed heb ik en wat is mijn rol in het geheel?
  • Koers bepalen, welke resultaten wil ik behalen?
  • Doelen stellen en actie ondernemen.
  • Balans tussen werk en privé.

De training wordt voorafgegaan door een intakegesprek om de leerdoelen af te stemmen.

Q4 Persoonlijke Motivatie Profiel

De 1 op 1 training persoonlijk leiderschap is inclusief het Q4 persoonlijke motivatie profiel. Dit profiel geeft inzicht in iemands natuurlijke manier van doen, hoe men met bepaalde situaties onder druk omgaat, wat de stijl van communiceren is en wat de onbewuste drijfveren zijn. Het beschrijft iemands natuurlijke gedragsstijl en geeft handvatten om prettiger te werken en om te gaan met anderen. Het Q4 persoonlijke motivatie profiel geeft het meest gedetailleerde beeld van wat iemand wel of niet zal doen, vanuit onbewuste drijfveren (stijl), vanuit persoonlijke waarden en vanuit interesses.

Voor wie?

De 1 op 1 training persoonlijk leiderschap is bijzonder geschikt voor managers, professionals, ondernemers, teams, en verder iedereen die het beste uit zichzelf willen halen en in een korte tijd veel wil bereiken.

Afstemming inhoud en trainingsduur

De inhoud van de training wordt vooraf afgestemd op organisatiedoel, kennis en ervaring, beschikbare tijd, budget, leerstijl en ontwikkelwens van de deelnemer(s) c.q. opdrachtgever.

De volledige 1 op 1 training persoonlijk leiderschap duurt 2 dagen. Het is echter ook mogelijk om de training als 1-daagse verkorte workshop te volgen, of in 6 (coach)sessies van 1 ½ uur.

Locatie training

Afhankelijk van de wensen kan de training op diverse plaatsen in Nederland, België of zelf daarbuiten worden gegeven. Dit kan een inspirerende locatie midden in de natuur zijn, maar ook in-company of thuis is mogelijk.

Prijs

De 1 op 1 training persoonlijk leiderschap kost € 1995,- exclusief BTW. Locatie (Nederland), koffie/thee en lunch zijn inclusief.

Informatie en aanmelden 1 op 1 training persoonlijk leiderschap

Wil je verder informatie voor de 1 op 1 training persoonlijk leiderschap, of jezelf hiervoor aanmelden? Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail.