Coaching - Training - Teambuilding - DISC Expert

“De teamcoach, communicatietrainer en facilitator voor mensen
en organisaties die investeren in zichzelf!”


Maak nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.
Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail.

Contact

Effectief communiceren

Effectief communiceren is een praktijkgerichte tweedaagse training voor iedereen die beter en effectiever wil communiceren.

Effectief communiceren

Wanneer we mensen voor het eerst ontmoeten is de eerste indruk vaak het allerbelangrijkste. Binnen een paar seconden vormen we een mening over hoe iemand is en wat we aan hem of haar hebben. Soms kunnen we moeiteloos aangeven wat we van anderen vinden en hoe ze communiceren. Maar hoe zit het eigenlijk met onszelf? Hoe komen we zelf over en hoe effectief is onze eigen communicatie?

Deelnemers aan de training gaan actief aan de gang om te ervaren en te voelen wat hun invloed is op anderen en wat de invloed van anderen is op hen.

Onderwerpen die behandeld worden zijn onder andere:

  • Wat is communicatie (verbaal / non verbaal / energetisch)?
  • De eerste indruk
  • Goed luisteren
  • Eigen houding en die van de ander
  • Inzicht in eigen gedrag en beter zien wat de ander doet en  welke mening daaraan verbonden wordt.
  • Kwaliteiten, normen en waarden
  • Hoe omgaan met “lastige” mensen
  • Wat is jouw stijl van communiceren? Met welke stijlen heb je moeite of liggen je juist?

Resultaat training effectief communiceren

Resultaat: dat deelnemers bewuster worden van wat ze uitstralen, en het effect van die uitstraling op hun communicatiepartner. Ook groter bewustzijn van de invloed van (snel) oordelen en hoe objectief/neutraal kijken je communicatie kan verbeteren.

Informatie en inschrijven

Effectief communiceren is een samenwerking tussen Patrick Schriel Coaching & Training en Djoj business trainingen. Kijk op de site van Djoj business trainingen voor de laatste informatie over training data, locatie, prijzen en hoe in te schrijven voor de training.

—–

Patrick Schriel heeft in zijn carrière voornamelijk gewerkt bij grote dienstverleners zoals PricewaterhouseCoopers (11 jaar) en Ernst & Young (8 jaar), de laatste jaren als coördinator/facilitator voor het organiseren en leiden van vergaderingen en brainstormsessies. Dit betekende werken met mensen uit verschillende landen en culturele achtergronden. Patrick Schriel is nu lifecoach en trainer.