Coaching - Training - Teambuilding - DISC Expert

“De teamcoach, communicatietrainer en facilitator voor mensen
en organisaties die investeren in zichzelf!”


Maak nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.
Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail.

Contact

DISC training

De DISC training is een praktijkgerichte 1-daagse training waarmee je de kennis over jouw gedrag en dat van anderen vergroot. Hierdoor ben je in staat anderen effectiever te beïnvloeden, begrijp je elkaar beter, kun je veel communicatie conflicten vermijden, ga je prettiger samenwerken en kom je tot een beter resultaat.

Iedere deelnemer krijgt na afloop van de training zijn eigen Q4 Persoonlijke Stijl DISC Profiel en keycard mee ter waarde van € 195,- excl. BTW. De DISC training is zowel individueel als door teams / in-company te volgen.

Wat is DISC?

Het DISC model brengt iemands voorkeursstijlen, sterke kanten, communicatie en groeimogelijkheden in kaart. DISC vergroot de kennis van gedrag, helpt communicatie conflicten oplossen en vermijden, vergroot individuele effectiviteit binnen organisaties en stimuleert het benutten van talenten.

DISC bestaat uit 4 verschillende hoofdstijlen (D, I, S, en C) en is krachtig door zijn eenvoud. Het DISC model geeft inzicht in communicatiestijlen en voorkeuren en is veelzijdig toepasbaar. Hieronder een overzicht van de basis kenmerken van de verschillende typen:

 • Dominant extravert en controlerend direct, gedreven, prestatiegericht, hoog tempo, neemt leiding.
 • Interactief extravert en relaterend hartelijk, enthousiast, prater, impulsief, verbaal.
 • Stabiel introvert en relaterend betrokken, vriendelijk, attent, teamplayer, harmonie, gesloten.
 • Consciëntieus introvert en controlerend denker, observator, afwachtend, precies, gesloten, privacy.

DISC training

In de DISC training wordt op een praktisch toepasbare manier aandacht besteed aan het verbeteren van de communicatie, vergroten van individuele effectiviteit, en het optimaal benutten van talenten. De volgende onderwerpen komen aan de orde:

 • Uitleg DISC model en de verschillende DISC communicatiestijlen.
 • Herkennen van en afstemmen op de DISC stijl van de ander.
 • Ruis en miscommunicatie vermijden.
 • Effectief beïnvloeden van gedrag.
 • Zelfkennis vergroten, persoonlijke stijl en inzicht in onderliggende drijfveren.
 • Inzicht in eigen kwaliteiten en talenten. Wat maakt mij uniek en hoe kan ik mijn valkuilen vermijden?
 • Er is veel ruimte om praktijksituaties te bespreken.
 • Toelichting op het eigen DISC profiel.

Duur: 1 dag. Tijden 10:00 – 17:00. Ontvangst vanaf 09:30.

Voor wie?

De DISC training is geschikt voor iedereen die meer inzicht wil in zijn of haar eigen communicatie- en gedragsstijl, en beter wil leren afstemmen / meer invloed wil uitoefenen op anderen.

In-company / teamtraining

De DISC training kan ook als in-company of als teamtraining aangeboden worden. De teamtraining is beschikt voor ieder team dat meer inzicht in elkaar wil krijgen en (nog) beter wil communiceren en samenwerken. Denk hierbij aan managementteams, professionals, Ondernemingsraden of ieder ander team dat de samenwerking een boost wil geven. Voor de in-company / DISC teamtraining gelden speciale tarieven.

Kosten open inschrijving

€ 325,- excl. BTW. Prijzen zijn inclusief koffie, thee, lunch en ingebonden Q4 Persoonlijke Stijl (DISC) Profiel en keycard.

Trainingsdata

 • 27 januari 2020, Utrecht
 • 30 maart 2020. Utrecht
 • 8 juni 2020, Utrecht

Maximaal aantal deelnemers: 20

Aanmelden DISC training

Wil je jezelf, of een ander, aanmelden voor de DISC training, klik dan op dit aanmeldingsformulier. Na aanmelding ontvang je zo spoedig mogelijk een ontvangstbevestiging.

Voor verdere informatie, of indien je geïnteresseerd bent in een in-company of teamtraining, bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail.

Ervaringen van deelnemers