Coaching - Training - Teambuilding - DISC Expert

“Persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling voor mensen
en organisaties die investeren in zichzelf!”


Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail.

Actie: DISC profiel + gratis coachsessie

A Deeper Dive: Applying The Power of TED* to Work and Life

De meeste van mijn cliënten weten dat ik heel enthousiast ben over het boek: The Power of TED* van David Emerald. Niet voor niets is dit het meest aanbevolen en uitgeleende boek uit mijn bibliotheek. TED* is een vast onderdeel van mijn coachingsmethode geworden en heeft al vele levens positief veranderd.

Met trots mag ik dan ook aankondigen dan David Emerald naar Nederland komt voor een eenmalige workshop op 11 & 12 juni – Patrick Schriel

Unieke eenmalige workshop

Deze unieke tweedaagse verdieping in TED* (* The Empowerment Dynamic) biedt praktische tools, oefeningen en inzichten voor een effectievere denkwijze, verbeterde communicatie, én bij het nemen van beslissingen en het ondernemen van acties; zowel op het werk als in de privé situatie.

TED* biedt een weg uit het probleemgerichte en op angst-gebaseerd ‘drama’ van reactief denken en handelen.

Voor het eerst in Nederland

A Deeper Dive: Applying The Power of TED* to Work and Life zal voor het eerst in Nederland worden gegeven door David Emerald en Donna Zajonc.

Wat is TED*?

TED* (* The Empowerment Dynamic) is een positief alternatief voor de dramadriehoek, die voor het eerst werd beschreven door Stephen Karpman, MD. Met de TED* empowerment rollen verbinden we onszelf weer met onze dromen en verlangens, én ondernemen we actie voor het behalen van resultaten. Voor de meeste mensen vereist dit een andere manier van denken die je de mogelijkheid geeft om vanuit de Creator, Challenger of Coach rollen, bewuster te leven en te werken waardoor je meer kan bereiken.TED triangle

A Deeper Dive: Applying The Power of TED* to Work and Life

Gebaseerd op David Emerald’s boek, The Power of TED*, ga je in deze praktijkgerichte workshop aan de slag met drie cruciale vragen voor op het werk en in de privésituatie:

  • Waar zit je focus? Gaat jouw aandacht en energie uit naar de problemen in je leven of naar de resultaten die je wilt behalen? Ben je een slachtoffer van problemen of een schepper van resultaten?
  • Hoe verhoud je tot anderen, je ervaringen, en tot jezelf? Creëer je of onderhoud je het drama, of ben je meer veerkrachtig, en vindingrijk, en empower je jezelf en anderen?
  • Welke acties onderneem je? Reageer je van dag tot dag op de problemen op je werk en in je leven, of onderneem je acties om resultaten te creëren?

Het toepassen van de TED* principes zullen zowel werk als persoonlijke relaties transformeren en een gemeenschappelijke taal bieden om efficiënter en effectiever samen te werken met anderen.

De workshop wordt gegeven in het Engels.

De trainers

David Emerald Womeldorff is auteur van The Power of TED* (* The Empowerment Dynamic) en medeoprichter (samen met Donna) van het Bainbridge Leadership Center. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring met leiderschaps- en organisatieontwikkeling. Donna Zajonc, MCC (Master Certified Coach) is director of practitioner services van The Power of TED*, voormalig psychiatrisch verpleegkundige, Oregon State Wetgever en is adviseur voor een breed scala van organisaties. Ze zijn ook man en vrouw.David and Donna

Voor wie?

A Deeper Dive: Applying The Power of TED* to Work and Life is geschikt voor iedereen die los wil komen uit het dagelijks drama op het werk en de privésituatie; maar ook voor ondernemers, (HR)managers, coaches, trainers en professional die anderen begeleiden om meer resultaat op het werk en uit het leven te halen.

Overige informatie

  • Prijs: €495,- exclusief BTW (€598.95 inclusief BTW), inclusief koffie, thee, lunch
  • Datum en tijd workshop: 11 & 12 juni 2014, 09:30 – 17:30 uur.
  • Locatie: Q4 Profiles, Maarse & Kroon Hof 7, Aalsmeer, Nederland

Iedere deelnemer krijgt een gratis exemplaar van het boek The Power of TED*

Aanmelden workshop Applying The Power of TED* to Work and Life

Wil je jezelf, of een ander, aanmelden voor de workshop Workshop Applying The Power of TED* to Work and Life, klik dan op dit aanmeldingsformulier. Na aanmelding ontvang je zo spoedig mogelijk een ontvangstbevestiging.

Voor verdere informatie bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail.