Coaching - Training - Teambuilding - DISC Expert

“Persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling voor mensen
en organisaties die investeren in zichzelf!”


Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail.

Actie: DISC profiel + gratis coachsessie

Teamdag met DISC

Wil je een teamdag organiseren waar je echt wat aan hebt? Kies dan voor een teamdag met DISC om de samenwerking een boost te geven voor direct resultaat.

Zit je als team nog allemaal op dezelfde koers? Zit de spirit er nog in of doe je dingen alleen nog op de automatische piloot? En weet je elkaar te vinden als het nodig is, of verhinderen onderlinge of onuitgesproken irritaties de samenwerking?

Kortom: Zitten we allemaal nog in dezelfde versnelling of moet er geschakeld worden?

Teamdag met DISC

Met een teamdag met DISC maken we aan de hand van het DISC model een pitstop om met elkaar als team een slag te maken zodat je straks weer kunt excelleren en accelereren. Resultaten zijn:

  • Meer zelfkennis en kennis over elkaar.
  • Inzicht in elkaars communicatie- en gedragsstijl, onbewuste drijfveren en elkaars sterke en zwakke punten.
  • Teamleden weten van elkaar hoe men met bepaalde situaties onder druk omgaat.
  • Het ontdekken van gemeenschappelijke kwaliteiten en waarden.
  • Ontdekken wat werkt in de samenwerking.
  • Meer begrip en acceptatie.
  • Meer vertrouwen.
  • Afspraken aanscherpen over hoe met elkaar om te gaan.
  • In actie komen m.b.t. te behalen resultaten.
  • Meer plezier en energie.

DISC

DISC beschrijft menselijk gedrag en onderscheidt vier fundamentele stijlen: DominantInteractiefStabiel en Consciëntieus. Ook al laten we alle vier van deze stijlen zien in ons gedrag, één stijl is het sterkst aanwezig (primair) in combinatie met een andere stijl (secundair). Deze combinatie bepaalt in grote mate ons gedrag.

Door gebruik te maken van DISC krijgen teamleden niet alleen inzicht in zichzelf, maar ook in de ander. Wat is je natuurlijke manier van doen? Hoe ga je om met bepaalde situaties onder druk? Wat is jouw stijl van communiceren en wat zijn jouw onbewuste drijfveren?

Het team in kaart

We kunnen gebruik maken van een korte DISC analyse in spelvorm of van ieder teamlid een Q4 Persoonlijke Stijl (DISC) Profiel laten maken.

Door de verschillende DISC profielen vervolgens aan elkaar te koppelen ontstaat een beeld van het complete team. Welke kwaliteiten en talenten bezit het team en welke missen er? En hoe communiceert het team onderling?

Voor wie?

Teamdag met DISC is geschikt voor ieder team, groot of klein, dat elkaar beter wil leren kennen en de onderlinge samenwerking wil verbeteren.

Maatwerk

Iedere teamdag met DISC is maatwerk. De inhoud wordt vooraf afgestemd op organisatiedoel, kennis en ervaring, beschikbare tijd, budget, leerstijl en ontwikkelwens van de deelnemer(s) c.q. opdrachtgever.

Een teamdag met DISC kan op een locatie naar keuze worden georganiseerd (zowel binnen als buiten) en kan zowel in het Nederlands als in het Engels worden gegeven. Of je nu op zoek bent naar een korte teamdag of een invulling van meerdere teamdagen, het kan met een teamdag met DISC.

Teamdag met DISC organiseren

Wil je ook een teamdag met DISC organiseren? Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail en maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te bespreken.