Coaching - Training - Teambuilding - DISC Expert

“Persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling voor mensen
en organisaties die investeren in zichzelf!”


Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail.

Actie: DISC profiel + gratis coachsessie

Team building met DISC profiel

Teambuilding met DISC vergroot de kennis van je gedrag en dat van je collega’s. Hierdoor worden communicatie- en gedragspatronen zichtbaar, worden conflicten vermeden en kom je tot een beter resultaat. Ieder teamlid krijgt na afloop zijn eigen persoonlijke stijl (DISC) profiel mee.

DISC

Door gebruik te maken van DISC krijgen teamleden niet alleen inzicht in zichzelf, maar ook in andere teamleden. Wat is hun natuurlijke manier van doen? Hoe gaan ze om met bepaalde situaties onder druk? Wat is hun stijl van communiceren en wat zijn hun onbewuste drijfveren?

Hierdoor gaan ze prettiger en effectiever samenwerken met anderen, kunnen ze effectiever omgaan met conflicten en krijgen ze handvatten voor zelfmanagement.

Wat is een DISC profiel?

Een DISC profiel of Persoonlijke Stijl Analyse beschrijft menselijk gedrag en onderscheid vier fundamentele temperamenten. Ook al laten we alle vier temperamenten zien in ons gedrag, één temperament is het sterkst aanwezig (primair) in combinatie met een ander temperament (secundair). Deze combinatie bepaalt in grote mate ons gedrag:

  • Dominant temparement: Extravert, taakgericht, gedreven. Wil controle uitoefenen.
  • Interactief temparament: Extravert, mensgericht, prater. Wil relateren met andere mensen.
  • Stabiel temperament: Introvert, mensgericht, teamplayer. Wil relateren met andere mensen.
  • Consciëntieus temparament: Introvert, taakgericht, analytisch. Wil controle uitoefenen.

Het team in kaart

Door de verschillende DISC profielen aan elkaar te koppelen ontstaat een beeld van het complete team. Welke kwaliteiten en talenten bezit het team en welke missen er. En hoe communiceert het team onderling.

Maatwerk

Ieder teambuilding event is maatwerk en kan als 1-of meerdaags event of workshop worden aangeboden. De inhoud wordt vooraf afgestemd op organisatiedoel, kennis en ervaring, beschikbare tijd, budget, leerstijl en ontwikkelwens van de deelnemer(s) c.q. opdrachtgever.

Team building met DISC profiel

Meer weten over een teambuilding event met DISC profiel? Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail en maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te bespreken.