Coaching - Training - Teambuilding - DISC Expert

“Persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling voor mensen
en organisaties die investeren in zichzelf!”


Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail.

Actie: DISC profiel + gratis coachsessie

De teambuilding speurtocht

Ben je samen met jouw collega’s op zoek naar een leuke, inspirerende en gezellige teambuilding? Ga dan met elkaar de uitdaging aan in deze interactieve speurtocht.

De teambuilding speurtocht is geschikt voor ieder team, groot of klein, of zelfs de gehele organisatie, en kan in binnen- en buitenland worden georganiseerd. Liefst natuurlijk op een inspirerende locatie waar veel te ontdekken valt.

Hoe werkt de teambuilding speurtocht?

We verdelen het team in 1 of meerdere groepen die de omgeving gaan ontdekken. Deze groepen krijgen van ons alvast een aantal cryptische opdrachten mee die ze binnen een bepaalde tijd moeten volbrengen.

Wij wijzen voor ieder team een teamcaptain aan die toegevoegd gaat worden in onze Whatsapp groep. De teamcaptains delen tijdelijk hun locatiegegevens met ons zodat wij de teams kunnen tracken tijdens de speurtocht. Zo kunnen we direct inspelen op het spel.

De groepsapp gebruiken wij ook om met de teams te communiceren, aanvullende (ludieke, uitdagende en grappige) opdrachten te geven en volbrachte opdrachten te verzamelen. Het team dat de meeste opdrachten als eerste volbrengt wint!

Waar is de teambuilding speurtocht te organiseren?

De teambuilding speurtocht kan zowel in binnen- en buitenland worden georganiseerd als losse teambuilding, maar ook als onderdeel van een groter bedrijfsevent of teamuitje.

Als wij de keuze hebben kiezen wij natuurlijk voor een inspirerende locatie: B.v. op Texel, in de bossen van de Veluwe of aan het strand van Scheveningen. Maar ook de gezellige binnenstad van Amsterdam, Gent, Brugge of Maastricht vinden wij erg leuk. En wat dacht je van de Efteling? In-company is ook mogelijk: Ga samen op speurtocht in jullie eigen organisatie!

Tip: Combineer de teambuilding speurtocht met een DISC teamtraining

Hebben jullie meer tijd ter beschikking dan is de teambuilding speurtocht uitstekend te combineren met een DISC teamtraining.

Met een gerichte DISC-analyse brengen wij dan van elk teamlid de voorkeursstijlen, sterke kanten, communicatie en groeimogelijkheden in kaart.

Met DISC krijgt je meer inzicht in elkaars communicatie- en gedragsstijl, onbewuste drijfveren en elkaars sterke en zwakke punten. Je leert hoe jouw gedrag op anderen overkomt, én hoe je beter kan samenwerken en afstemmen op de communicatiestijl van de ander.

Om het extra effectief te maken verdelen wij het team in groepen met hun eigen DISC stijl om tijdens de teambuilding speurtocht de verschillen in aanpak duidelijk te maken. Super leerzaam!

Maatwerk

Iedere teambuilding speurtocht is maatwerk waarbij wij gebruik maken van de omgeving, én waarbij wij ons ook aanpassen aan de wensen en eventuele leerdoelen van de organisatie.

Zo kan de nadruk van de speurtocht komen te liggen op beter samenwerken, effectief communiceren, feedback geven of het oplossend vermogen van het team. Als ervaren teamcoaches en communicatietrainers nemen wij een schat aan ervaring mee en dagen het team graag uit. Maar alleen plezier willen maken is natuurlijk ook goed. De volgende opties zijn mogelijk:

  • Een korte speurtocht van 2 ½ uur.
  • Een speurtocht van een halve dag.
  • Een teambuilding speurtocht van een dag voor meer verdieping in het teamproces.

Meer informatie over de teambuilding speurtocht

Meer weten over de teambuilding speurtocht? Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail om de mogelijkheden te bespreken.