Coaching - Training - Teambuilding - DISC Expert

“Persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling voor mensen
en organisaties die investeren in zichzelf!”


Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail.

Actie: DISC profiel + gratis coachsessie

Maatwerk in team coaching en team training

Naast individuele coaching trajecten is Patrick Schriel Coaching & Training ook gespecialiseerd in team coaching en team training.

Maatwerk in team trainingen

De beste team training is een maatwerk training speciaal ontworpen voor uw organisatie. Een maatwerktraining kan als 1-of meerdaagse training worden aangeboden. De inhoud wordt vooraf afgestemd op organisatiedoel, kennis en ervaring, beschikbare tijd, budget, leerstijl en ontwikkelwens van de deelnemer(s) c.q. opdrachtgever.

Voor maatwerktrainingen en opdrachten werk ik veel samen met collega coach Ferrie Damhuis, vanuit het samenwerkingsverband Damhuis & Schriel TeamCoaching. Indien nodig maken wij gebruik van een trainingsacteur.

Team coaching

Met team coaching gaan ik samen met een team, en indien nodig ook in individuele sessies, dieper in op hoe teamleden met elkaar samenwerken, communiceren en welke conflicten (uitgesproken of onuitgesproken) er kunnen spelen. Dit alles om de effectiviteit en daadkracht van het team te herstellen en indien nodig te verbeteren.

Frisse blik

Als externe coach kan ik met een frisse blik een organisatie binnenlopen en patronen constateren die voor de betrokkenen niet (meer) zichtbaar zijn. Dit zijn patronen die betrekking hebben op de onderlinge samenwerking en communicatie en vaak van wezenlijk belang voor een succesvolle bedrijfsvoering. Pas als iets zichtbaar is kun je het aanpakken en verbeteren.

Maatwerk voor uw organisatie

Iedere organisatie is anders en verdient de juiste aanpak. Juist nu kan coaching & training hét verschil maken. Samen met Patrick Schriel Coaching & Training kunt u meer halen uit eigen kwaliteiten, talenten en authenticiteit.

Meer weten? Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek: Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail.