Coaching - Training - Teambuilding - DISC Expert

“Persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling voor mensen
en organisaties die investeren in zichzelf!”


Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail.

Actie: DISC profiel + gratis coachsessie

Heidag en heisessie met DISC

Een heidag of heisessie is een bijeenkomst op een externe locatie waar je als team in alle rust kan vergaderen en/of werken aan de samenwerking en daadkracht van het team. Dus weg van kantoor, op een inspirerende locatie, liefst midden in de natuur.

Als professioneel coach en trainer organiseer en faciliteer ik heidagen en heisessies waar je als team echt wat aan hebt. Door ieder teamlid te voorzien van een Q4 Persoonlijke Stijl (DISC) Profiel geef ik inzicht in elkaars voorkeuren op het gebied van gedrag en communicatie. Hierdoor ga je als team effectiever communiceren en veel beter samenwerken.

Heidag en heisessie met DISC

Wat heb ik te bieden? Als professional coach en trainer faciliteer ik teams bij hun heidagen en heisessies. DISC gebruik ik als katalysator voor de samenwerking, daarna gaan we het over het (team)proces en de te behalen resultaten hebben. Veelvoorkomende thema’s zijn:

  • De samenwerking en communicatie binnen het team en de gehele organisatie.
  • De aftrap van een (verbeter)project.
  • Effectief vergaderen en brainstormsessies.
  • Klantgerichtheid binnen de organisatie verbeteren.
  • DISC gebruiken bij het salesproces, beter afstemmen met klanten.

Mijn achtergrond als facilitator, en mijn expertise als professioneel coach en DISC expert, maken deze combinatie extra krachtig.

Wat is DISC?

DISC beschrijft menselijk gedrag en onderscheidt vier fundamentele stijlen: DominantInteractiefStabiel en Consciëntieus. Ook al laten we alle vier van deze stijlen zien in ons gedrag, één stijl is het sterkst aanwezig (primair) in combinatie met een andere stijl (secundair). Deze combinatie bepaalt in grote mate ons gedrag.

Door gebruik te maken van DISC krijgen teamleden niet alleen inzicht in zichzelf, maar ook in de ander. Wat is je natuurlijke manier van doen? Hoe ga je om met bepaalde situaties onder druk? Wat is jouw stijl van communiceren en wat zijn jouw onbewuste drijfveren?

Door de verschillende DISC stijlen aan elkaar te koppelen, en in een DISC ‘team-grid’ te plaatsen, ontstaat een beeld van het gehele team. Hiermee krijg je een duidelijk en visueel overzicht van het team waar je direct mee aan de slag kan. Eén plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden.

Locatie heidag / heissessie

De heidag / heissesie kan op diverse plaatsen in Nederland en België (of daarbuiten) worden gehouden. Dit kan een hotel of zalencentrum zijn, maar ook een inspirerende locatie midden in de natuur. Meerdere heidagen zijn natuurlijk ook mogelijk. De heidag / heisessie kan zowel in het Nederlands als in het Engels worden gegeven.

Heidag en heisessie met DISC organiseren

Wil je ook een heidag of heisessie met DISC organiseren? Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail en maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te bespreken.