Coaching - Training - Teambuilding - DISC Expert

“Persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling voor mensen
en organisaties die investeren in zichzelf!”


Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail.

Actie: DISC profiel + gratis coachsessie

Facilitator

Mijn naam is Patrick Schriel. Ik ben facilitator, teamcoach en teamtrainer voor grote en kleine organisaties in binnen en buitenland. Als facilitator begeleid en leid ik het teamproces zonder hier deel van uit te maken.

Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van heidagen en heisessies, (kick-offs van) projecten en vergaderingen. Ik ontzorg en empower teams zodat zij kunnen doen waar zij goed in zijn.

Mijn werkwijze als facilitator

Als leidraad gebruik ik mijn eigen V5 vergaderproces zodat het team effectief en resultaatgericht kan werken.

In de voorbespreking met de opdrachtgever definiëren we eerst het gewenste resultaat waarna ik de agenda en het programma zo samenstel dat het team optimaal kan werken. Ik informeer de stakeholders en deelnemers en daarna faciliteer ik de sessie(s) om het gewenste resultaat te behalen. Hierbij maak ik waar nodig gebruik van diverse creatieve werkvormen om “out-of-the-box” te kunnen werken.

Daarnaast zorg ik ervoor dat iedereen en alle meningen gehoord worden. Ik bewaak de agenda, faciliteert de discussie, gooi soms de knuppel in het hoenderhok, en zorg dat het team op de juiste koers blijft. Ik faciliteer, leid, bewaak het teamproces, en zorg ervoor dat alle doelstellingen gehaald gaan worden.

DISC

Door gebruik te maken van DISC krijgen teamleden bovendien meer inzicht in zichzelf en hiermee een tastbare handleiding in het gedrag van, en in het communiceren met, anderen. Effectieve teams maken namelijk gebruik van elkaars kwaliteiten.

Een goede communicatie is een belangrijke voorwaarde om goed met elkaar te kunnen samenwerken, én om de juiste (veilige) omgeving te creëren voor een open discussie.

Facilitator nodig?

Patrick SchrielPatrick Schriel is de (team)coach, trainer en facilitator voor mensen, teams en organisaties die investeren in zichzelf.

Maak nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek: Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail.