Coaching - Training - Teambuilding - DISC Expert

“De life coach, teamcoach en facilitator voor mensen, teams
en organisaties die investeren in zichzelf!”


Maak nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.
Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail.

Actie: DISC profiel + gratis coachsessie

Interactieve teambuilding

Kies voor een interactieve, speelse en vooral leerzame teambuilding waarbij resultaat voorop staan om de effectiviteit en daadkracht van jouw team te verbeteren.

Samen met het team, en indien nodig ook in individuele sessies, gaan wij aan de slag om het team (nog) beter te laten functioneren. Hierbij kijken wij naar de samenwerking, effectieve communicatie en conflicten (uitgesproken of onuitgesproken) die er mogelijk spelen. Hieronder een overzicht van het aanbod:

DISC teambuilding

Overige teambuilding en teamsessies

Wat is teambuilding?

Teambuilding komt van de engelse term ‘team building’, bouwen aan je team. in een goede teambuilding zitten een aantal belangrijke elementen:

  • Een goede teambuilding geeft inzicht. Je moet er iets van leren, of het moet een voorheen onzichtbaar patroon zichtbaar maken.
  • Een goede teambuilding mag uitdagen, maar tevens fysieke en emotionele veiligheid bieden zodat Iedereen mee kan en mee wil te doen.
  • Een goede teambuilding zal het team sterker maken en in beweging zetten.
  • Ervaren trainers/coaches die kennis hebben van karakterstijlen en met weerstand kunnen omgaan.
  • Een goede teambuilding zal plezier en energie genereren.

Interactieve teambuilding met actieve en speelse werkvormen

Onze teambuilding heeft een sterk interactief karakter. Hierbij maken wij graag gebruik van actieve en speelse werkvormen om zelfkennis te vergroten, communicatie te verbeteren en met elkaar in gesprek te raken.

Actieve werkvormen worden gecombineerd met theoretische verdieping en gevolgd door een vertaling naar de praktijk van het team. Bovendien bouwen we voldoende tijd in voor reflectie en staan we stil bij de effectiviteit van het team, zodat men hier op een proactieve manier invullen aan kan geven. Vanuit een veilige en open sfeer houden wij de deelnemers een spiegel voor.

DISC

Tijdens de teambuilding maken wij graag gebruik van DISC. Het DISC model bestaat uit de combinatie van vier temperamenten (Dominant, Interactief, Stabiel, en Consciëntieus) en brengt iemands voorkeursstijlen, sterke kanten, communicatie en groeimogelijkheden in kaart.

Maatwerk in teambuilding

De teambuilding kan als een teambuilding van een (halve)dag, of als meerdaagse teambuilding worden aangeboden. Vooraf stemmen we af op organisatiedoel, kennis/ervaring, beschikbare tijd, budget en het leerdoel van het team. Kies voor een teambuilding met resultaat

Wil je weten wat teambuilding voor jouw team kan betekenen? Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail en maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te bespreken.