Coaching - Training - Teambuilding - DISC Expert

“Persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling voor mensen
en organisaties die investeren in zichzelf!”


Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail.

Actie: DISC profiel + gratis coachsessie

Het team van Patrick Schriel

Patrick Schriel Coaching & Training is het coaching en trainingsbureau voor mensen en organisaties die hun kwaliteiten en talenten optimaal willen benutten. Dit doen wij vanuit 3 disciplines: Coaching, Training en Teambuilding.

Patrick Schriel (DISC-stijl SI)

Patrick SchrielPatrick is de stuwende kracht achter Patrick Schriel Coaching en Training en heeft o.a. bij PwC en EY gewerkt. Nu helpt hij zijn cliënten al weer vele jaren als professioneel coach (NOBCO geaccrediteerd) en DISC trainer met het behalen van resultaten op het gebied van carrière, werk/privé balans, effectieve communicatie, klantgerichtheid, persoonlijke effectiviteit, zelfvertrouwen en assertiviteit.

Patrick houdt zijn cliënten graag een spiegel voor: zonder oordeel en op een rustige, open, heldere en begripvolle manier, maar soms ook confronterend als dit nodig is.

Hij geloof dat mensen en teams veel beter tot hun recht komen wanneer je ze de tools geeft waarmee ze zichzelf kunnen zijn en hierdoor al hun talenten gaan gebruiken. Dit geeft minder stress en veel meer zelfvertrouwen, plezier en energie bij alles wat je doet. Zelfkennis is hierbij cruciaal. Trucjes die niet bij je passen werken vaak averechts en ‘moeten’ veranderen in iets wat je niet bent hou je niet lang vol.

Patrick Blauw (DISC-stijl IS)

Patrick Blauw“Teams beter laten samenwerken door de verschillen in een team te benutten. Daar loop ik warm voor.”

Patrick Blauw is DISC specialist. Sinds 2006 past hij zijn diepgaande kennis van communicatiestijlen toe in de (top)sport en het bedrijfsleven. Daarbij verliest hij de dagelijkse praktijk nooit uit het oog. Patrick werkt aan samenwerking, teambuilding, communicatie en zelfkennis in de topsport en het bedrijfsleven.

Patrick geeft trainingen in: zelfkennis, zelfvertrouwen, teambuilding, klantcontact en effectieve communicatie.

Sylvia te Hennepe (DISC-stijl IC)

Sylvia te HennepeSylvia is een DISC gecertificeerde, enthousiaste trainer, coach èn trainingsacteur, met een grote passie voor het ontwikkelen van mensen. Ze is een ervaren retailtrainer, maar traint ook in andere branches, zowel profit als non-profit.

Sylvia traint en coacht teams en groepen op het gebied van DISC, communicatie/interactie, leidinggeven en (cultuur)veranderingen binnen organisaties. Daarnaast is zij zeer ervaren op het gebied van klantcommunicatie (commercie, sales, omgaan met klachten en verbale agressie).

Wat haar kenmerkt is haar inlevingsvermogen en haar hart voor deelnemers. Eerlijk, duidelijk, met aandacht voor wat er in het hier-en-nu speelt en met kennis van zaken. Haar sterke betrokkenheid, enthousiasme en openheid wekken vertrouwen. Deelnemers durven zich te laten zien en op zichzelf te reflecteren. Zo ontstaat bewustwording en van daaruit het persoonlijke leerproces.

Rogier van Oosterhout (DISC-stijl IS)

Rogier is een bezield trainer en coach. Contact maken, mensen met zichzelf en elkaar in verbinding brengen: het loopt als een rode draad door het leven en carrière van Rogier.

Hij ondersteunt uiteenlopende organisaties, teams en individuen bij het uitstippelen van een route voor de toekomst. Om die route vervolgens, samen met de mensen om wie het gaat, te bewandelen: in inspirerende trainingen en coachingsessies waarbij alles draait om de persoonlijke leerdoelen van deelnemers.

Coen van den Akker (DISC-stijl ID)

Coen is specialist in het managen, begeleiden en coachen van veranderingsprocessen met de focus op vergroten van invloed en verantwoordelijkheid van medewerkers, en koppelen van bedrijfsresultaat aan het interne sociale systeem. Hiermee wordt de verantwoordelijkheid op de werkvloer genomen voor het continu verbeteren van de organisatie. Vervolgens worden hierdoor de kosten verder gereduceerd binnen de organisatie. Zijn motto is: Doen wat er toe doet door slagvaardig en overtuigd in de praktijk te staan én te handelen!

Gerrit de Heer

Gerrit is al meer dan 15 jaar actief met het praktisch toepassen van de tools van Q4 Profiles zoals Persoonlijke Stijl Analyse (DISC), Persoonlijke Waarden Analyse en Persoonlijke Interesse Analyse. Vaak maken deze tools onderdeel uit van teamprestatie verbetering trajecten bij organisatie en sportteams.

Beter samenwerken is de rode draad van zijn aanpak waarbij hart voor de mensen én hard op de prestaties vaak de uitdaging is.

Dit wordt verder ondersteund door zijn brede kennis, trainingen en een scala van samenwerkingsgames die waardevol zijn in de verbeteringstrajecten.

Aanvullende informatie

Aanvullende informatie over Patrick Schriel Coaching & Training is te vinden op de volgende pagina’s:

Testimonials
Aanbevolen boeken
Links naar andere interessante sites
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookiebeleid