Coaching - Training - Teambuilding - DISC Expert

“De (team)coach, trainer en facilitator voor mensen, teams
en organisaties die investeren in zichzelf!”


Maak nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.
Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail.

Contact

Het team van Patrick Schriel

Patrick Schriel Coaching & Training is het coaching en trainingsbureau voor mensen en organisaties die hun kwaliteiten en talenten optimaal willen benutten. Dit doen wij vanuit 3 disciplines: Coaching, Training en Teambuilding.

Patrick Schriel (DISC-stijl SI)

Patrick SchrielPatrick is de stuwende kracht achter Patrick Schriel Coaching en Training en heeft o.a. bij PwC en EY gewerkt. Nu helpt hij zijn cliënten al weer vele jaren als professioneel coach (NOBCO geaccrediteerd) en DISC trainer met het behalen van resultaten op het gebied van carrière, werk/privé balans, effectieve communicatie, klantgerichtheid, persoonlijke effectiviteit, zelfvertrouwen en assertiviteit.

Patrick houdt zijn cliënten graag een spiegel voor: zonder oordeel en op een rustige, open, heldere en begripvolle manier, maar soms ook confronterend als dit nodig is.

Hij geloof dat mensen en teams veel beter tot hun recht komen wanneer je ze de tools geeft waarmee ze zichzelf kunnen zijn en hierdoor al hun talenten gaan gebruiken. Dit geeft minder stress en veel meer zelfvertrouwen, plezier en energie bij alles wat je doet. Zelfkennis is hierbij cruciaal. Trucjes die niet bij je passen werken vaak averechts en ‘moeten’ veranderen in iets wat je niet bent hou je niet lang vol.

Patrick Blauw (DISC-stijl IS)

Patrick Blauw“Teams beter laten samenwerken door de verschillen in een team te benutten. Daar loop ik warm voor.”

Patrick Blauw is DISC specialist. Sinds 2006 past hij zijn diepgaande kennis van communicatiestijlen toe in de (top)sport en het bedrijfsleven. Daarbij verliest hij de dagelijkse praktijk nooit uit het oog. Patrick werkt aan samenwerking, teambuilding, communicatie en zelfkennis in de topsport en het bedrijfsleven.

Patrick geeft trainingen in: zelfkennis, zelfvertrouwen, teambuilding, klantcontact en effectieve communicatie.

Mirjam van Zaalen (DISC-stijl DI)

Mirjam van ZaalenDeelnemers ervaren Mirjam als een prettige en zeer professionele trainer die op een informele wijze de krachten in een team weten te bundelen. Daarbij houdt ze de talenten van ieder teamlid afzonderlijk in het oog en schenkt daar ook aandacht aan. Dat is knap! Mirjam weet in korte tijd een zeer open sfeer te creëren waarin voor de deelnemers veiligheid en vertrouwen ontstaat om met zichzelf en elkaar aan de slag te gaan.

Naast trainer in zelfkennis, communicatie, leiderschap en werkplezier is Mirjam ook onze programmamanager. Haar kracht ligt in het vertalen van de opleidingsvraag in maatwerktrainingen en -programma’s. Het motto “Met zelfkennis en communicatie méér passie, plezier en prestatie!” geldt niet alleen voor haar trainingen, maar ook voor haar zelf.

Ferrie Damhuis (DISC-stijl SI)

Ferrie DamhuisFerrie is trainer & (team)coach voor particulieren en bedrijven. De mens staat daarin altijd centraal, omdat iedereen en iedere situatie uniek is.

“Met mijn kennis en ervaring, mag ik nu ondersteunen, spiegelen en begeleiden in werk en privé. Zo, dat je zélf nieuwe inzichten krijgt en de gewenste verandering teweeg kan brengen”.

Ferrie geeft diverse workshops en (in-company) trainingen, zoals: Persoonlijk Leiderschap/Persoonlijke Effectiviteit en Zelfvertrouwen & Assertiviteit.

Sylvia te Hennepe (DISC-stijl IC)

Sylvia te HennepeSylvia is een DISC gecertificeerde, enthousiaste trainer, coach èn trainingsacteur, met een grote passie voor het ontwikkelen van mensen. Ze is een ervaren retailtrainer, maar traint ook in andere branches, zowel profit als non-profit.

Sylvia traint en coacht teams en groepen op het gebied van DISC, communicatie/interactie, leidinggeven en (cultuur)veranderingen binnen organisaties. Daarnaast is zij zeer ervaren op het gebied van klantcommunicatie (commercie, sales, omgaan met klachten en verbale agressie).

Wat haar kenmerkt is haar inlevingsvermogen en haar hart voor deelnemers. Eerlijk, duidelijk, met aandacht voor wat er in het hier-en-nu speelt en met kennis van zaken. Haar sterke betrokkenheid, enthousiasme en openheid wekken vertrouwen. Deelnemers durven zich te laten zien en op zichzelf te reflecteren. Zo ontstaat bewustwording en van daaruit het persoonlijke leerproces.

Heidy Peperkamp

Heidy is een inspirerende organisatiecoach. Haar missie is organisaties te laten groeien door beweging te creëren bij mensen. Haar focus ligt op de begeleiding van organisaties bij ontwikkel- en groeitrajecten, door te voelen, denken en te doen.

Ze is een senior trainer, coach en heeft een HR achtergrond in de commerciële dienstverlening. Door haar leidinggevende ervaring heeft ze een pragmatische aanpak, is in staat de slag van strategisch naar operationeel niveau te maken en dit op de verschillende lagen binnen organisaties toe te passen. Haar passie is mensen te laten schitteren door ze te faciliteren in hun ontwikkeling.

Jan Koers

Jan is gecertificeerde DISC en LEAN (greenbelt) trainer en zet zich in voor teambuilding, verandermanagement en persoonlijke leiderschapsontwikkeling.

Hij is een trainer/coach met een bouwkundige opleiding met meer dan 20 jaar praktijkervaring in de bouwwereld. Door zijn ervaring in verschillende functies heeft hij de cultuur en communicatievraagstukken op elk werkniveau eigen gemaakt. Hij kent de dilemma’s van de directies, maar snap ook de vragen ‘op de werkvloer’.

Hij begeleidt directies bij het helder maken van hun doelen, het proces eenvoudig in te richten en alle medewerkers hierbij te betrekken. Hij leert medewerkers bewust te worden van hun aandeel in het proces, door inzicht te geven in gedrag en communicatie en hoe ze (integraal) kunnen samenwerken. Hiervoor gebruikt hij DISC en werkt vanuit LEAN-methoden, maar altijd met een praktische insteek.

Aanvullende informatie

Aanvullende informatie over Patrick Schriel Coaching & Training is te vinden op de volgende pagina’s:

Links naar andere interessante sites
Algemene voorwaarden