Coaching - Training - Teambuilding - DISC Expert

“De (team)coach, trainer en facilitator voor mensen, teams
en organisaties die investeren in zichzelf!”


Maak nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.
Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail.

Contact

DISC Test

Maak kennis met DISC. Deze online DISC test is een sterk vereenvoudigde versie van een officiële, en uitgebreidere, DISC analyse. Op een snelle en eenvoudige manier krijgt je met deze test direct inzicht in de DISC-stijl (bewust gedrag) die het sterkst bij jou vertegenwoordigd is.

Wat is DISC?

Het DISC model bestaat uit de combinatie van vier temperamenten (Dominant, Interactief, Stabiel, en Consciëntieus) en brengt iemands voorkeursstijlen, sterke kanten, communicatie en groeimogelijkheden in kaart. DISC vergroot de kennis van gedrag, helpt communicatie conflicten oplossen en vermijden, vergroot individuele effectiviteit binnen organisaties en stimuleert het benutten van talenten.

Toepassing DISC

DISC is zowel individueel als voor teams te gebruiken. Individueel krijg je meer inzicht in persoonlijke kwaliteiten, de voorkeuren en behoeftes achter gedrag en waar mensen mogelijk energie verliezen. Bij teams gaat het vooral over de optimale samenstelling en elkaar beter leren begrijpen waardoor je meer op dezelfde golflengte met elkaar kan communiceren. Hierdoor begrijp je elkaar veel beter!

Vragenlijst DISC test

Wil je weten wat jouw primaire DISC-stijl is? Kies dan bij onderstaande vragen steeds het woord dat jou het beste omschrijft. Veel succes!

Vraag 1

Vraag 2

Vraag 3

Vraag 4

Vraag 5

Vraag 6

Vraag 7

Vraag 8

Vraag 9

Vraag 10

Vraag 11

Vraag 12

Uitleg bij uitslag DISC test

Je bent natuurlijk meer dan alleen maar een kleur of een enkele DISC-stijl. DISC is veel complexer dan dat. Wil je meer verdieping en inzicht, dan raad ik je aan om een officiële DISC analyse te maken die ook nog veel accurater is dan deze eenvoudige DISC test.

Hierin wordt niet alleen jouw primaire stijl gemeten, maar ook de gezamenlijke combinatie van al jouw DISC-stijlen. Naast jouw bewuste voorkeuren in gedrag en communicatie, krijg je dan ook inzicht in je onbewuste voorkeuren en je zelfbeeld.

Q4 Persoonlijke Stijl (DISC) Profiel

Ik maak zelf gebruik van het DISC profiel van Q4 Profiles vanwege de duidelijke uitleg en uitmuntende kwaliteit. Het Q4 Persoonlijke Stijl (DISC) Profiel is een gevalideerd instrument en geoptimaliseerd naar de Nederlandse taal en culturele maatstaven.

DISC trainingen & workshops

Als DISC expert geef en verzorg ik diverse trainingen, workshops & programma’s in binnen en buitenland. Alle trainingen kunnen zowel in het Nederlands als in het Engels worden gegeven:

Patrick Schriel: DISC Expert & DISC Trainer

Wil je meer weten over DISC? Of direct aan de slag met DISC in jouw team of organisatie? Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail om de mogelijkheden te bespreken.