Coaching - Training - Teambuilding - DISC Expert

“Persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling voor mensen
en organisaties die investeren in zichzelf!”


Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail.

Actie: DISC profiel + gratis coachsessie

Personal & executive wandelcoach

Mijn naam is Patrick Schriel, personal & executive wandelcoach voor mensen en organisaties die investeren in zichzelf. Wandelcoaching is de perfecte en gezonde manier om aan je persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap te werken. Doordat we naast elkaar lopen lijken de coachsessies meer op een verdiepend gesprek met een goede vriend, dan op een normale coachsessie waarbij we alleen maar zitten. Mijn cliënten komen hierdoor letterlijk en figuurlijk in beweging.

Mijn visie op coaching en de thema’s waarmee ik werk

Ik hou mijn cliënten tijdens het wandelen graag een spiegel voor en help ze het beste uit zichzelf te halen. Dit doe ik zonder oordeel en op een rustige, open, heldere en begripvolle manier, maar soms ook confronterend als dit nodig is.Wandelcoaching is bovendien extra effectief voor mensen die erg druk zijn en/of veel in hun hoofd zitten. Je stapt uit de drukte van alledag om op een ontspannen manier aan jezelf te werken.

Als wandelcoach richt ik mij op een goede balans in het leven, én in de persoonlijkheid, van mijn cliënten. Samen werken we aan persoonlijk leiderschap, meer zelfvertrouwen, minder stress, effectieve communicatie en het ontdekken van verborgen talenten.

 • Ik ben vastgelopen in mijn werk of privé, wat nu?
 • Hoe haal ik het beste uit mijzelf?
 • Ik wil effectiever communiceren en minder conflicten in mijn leven.
 • Hoe verhoog ik mijn assertiviteit en bewaak ik mijn eigen grenzen?
 • Ik wil mijn talenten ontwikkelen, hoe plan ik mijn carrière?
 • Ik wil mijn perfectionisme overwinnen en de controle leren loslaten, hoe doe ik dat?
 • Ik wil minder stress en een gezonde werk/privé balans.
 • Ik zoek een coach om mij te begeleiden in persoonlijk leiderschap, de doelen die ik wil halen en met mijn persoonlijke en zakelijke ontwikkeling.

Tevens richt ik mij op managers, ondernemers en andere top performers. Het gaat hierbij vooral om investeren in eigen effectiviteit, authenticiteit en daadkracht met de onafhankelijke feedback van een professionele personal coach.

Hoe gaan we te werk?

We doen vooraf een vrijblijvende telefonische of online intake om daarin jouw coachvraag of ontwikkeldoel helder(der) te krijgen. Ik ben een goede en zeer ervaren coach, maar een goede ‘klik’ is hierbij zeker belangrijk.

Sessies duren 2,5 à 3 uur, bij voorkeur op een inspirerende locatie midden in de natuur zoals aan het strand, de Veluwe of Utrechtse Heuvelrug. Maar ook een stadswandeling behoort tot de mogelijkheden. We laten ons niet tegenhouden door een paar regendruppels, maar bij hondenweer zoeken we een alternatief of maken desnoods een nieuwe afspraak.

Wat heb je nodig

Reken op 10 – 15 km per sessie. Goede wandelschoenen zijn aan te bevelen, zeker omdat we soms van de gebaande paden afwijken. Kleed je verder in gemakkelijk zittende kleding en op wisselende weersomstandigheden.

Welke mogelijkheden zijn er

 • Een powersessie van 3 uur.
 • Een uitdagende wandeling van een dag.
 • Een coachtraject van meerdere wandelsessies voor zaken die meer verdieping vragen.
 • Een persoonlijk leiderschapstraject van 2 dagen. Dit kan ook in het buitenland. Een DISC en EQ-i (emotionele intelligentie) profiel zijn dan onderdeel van dit traject.
 • Wandelcoaching voor kleinere teams is ook mogelijk.

Patrick Schriel is personal & executive wandelcoach

Wandelcoach Patrick SchrielNaast personal & executive wandelcoach ben ik ook (team)coach en communicatietrainer. Ik doe dit vak al ruim 10 jaar met veel plezier en resultaat. Met mijn drukke agenda plan ik regelmatig een dag voor mijzelf om te gaan wandelen. Hierdoor heb ik tijd om te reflecteren, kan ik mijn hoofd leegmaken én mijn energie weer opladen.

Wil je mij helemaal in mijn element zien? Dan ben ik waarschijnlijk in de Dolomieten te vinden, bezig met een Via Ferrata (Klettersteig) om mijn eigen grenzen te verleggen.

Geïnteresseerd?

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvende telefonische of online intake: Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail.