Coaching - Training - Teambuilding - DISC Expert

“Persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling voor mensen
en organisaties die investeren in zichzelf!”


Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail.

Actie: DISC profiel + gratis coachsessie

Teamcoach

Begrijpen teamleden elkaar niet, zijn er conflicten, onvoldoende veiligheid, of is er meer uit het team te halen dan nu het geval is? Kies dan voor een professionele teamcoach voor beter samenwerken en communiceren, én om het team een boost te geven zodat het weer optimaal kan presteren.

Door gebruik te maken van DISC krijgen teamleden bovendien meer inzicht in zichzelf en een tastbare handleiding in het gedrag van, en in het communiceren met, anderen. Effectieve teams maken namelijk gebruik van elkaars kwaliteiten.

De paradox van diversiteit

Iedereen is anders en juist deze diversiteit maakt dat een team bestaat uit vele talenten. Maar deze diversiteit zorg er ook voor dat teamleden elkaar soms niet helemaal begrijpen doordat ze zo verschillend zijn. Teamleden werken dan tegen elkaar in plaats van met elkaar.

Vaak is dit een onbewust proces waar mensen en organisaties zich maar ten deels bewust van zijn. Het wijzen naar de ander, onderlinge rivaliteit en conflicten kunnen dan de daadkracht van het team behoorlijk ondermijnen.

Veiligheid in het team

Je veilig voelen is een voorwaarde om goed te kunnen samenwerken. Creativiteit en pro-activiteit zijn pas mogelijk als teamleden voldoende veiligheid ervaren. Niet alleen de veiligheid binnen het team, maar ook de veiligheid die het team ervaart in de aansturing vanuit de organisatie zijn daarbij belangrijk.

Teamcoach

Als professionele teamcoach ga ik samen met het team, en wanneer noodzakelijk in individuele coachgesprekken, dieper in op de samenwerking, (mis)communicatie en conflicten (uitgesproken of onuitgesproken) die er spelen. Dit alles om de effectiviteit en daadkracht van het team te herstellen, en te verbeteren.

Teamcoach nodig?

Patrick SchrielIk ben teamcoach voor mensen en organisaties die investeren in zichzelf en hun kwaliteiten en talenten optimaal willen benutten.

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail om de mogelijkheden te bespreken.