Coaching - Training - Teambuilding - DISC Expert

“Persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling voor mensen
en organisaties die investeren in zichzelf!”


Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail.

Actie: DISC profiel + gratis coachsessie

Coaching tarieven en mogelijkheden 2021

Ik hanteer twee soorten tarieven als coach: particulier en zakelijk. In de meeste gevallen wordt een coach traject voorafgegaan door een vrijblijvend intake/kennismakingsgesprek.

Particulier

Particulieren coach ik tegen een kortingstarief van €150,- incl. BTW, dit om coaching voor deze doelgroep betaalbaar te houden. Sessie duren ongeveer 75 minuten. Betaling contact of per factuur binnen 7 dagen.

Zakelijk

Het zakelijk tarief van €225,- excl. BTW per sessie is van toepassing wanneer ik factureer aan een bedrijf of organisatie en er een offerte gemaakt moet worden. Zakelijk coaching kan plaats vinden op een externe locatie, zoals b.v. het coachhuis of in-company. Betaling per factuur binnen 30 dagen.

Sessies duren ongeveer 90 minuten en de coachee heeft de mogelijkheid om naast de coachsessies ook via e-mail of per telefonisch contact met de coach te onderhouden.

Coaching trajecten

Coachsessies kunnen afhankelijk van de vraagstelling in verschillende soorten trajecten worden gevolgd: kort, standaard en intensief:

  • Kort coachingstraject: 3 of 4 sessies.
  • Standaard coachingstraject: 6 sessies.
  • Intensief coachingstraject: 8, 9 of 10 sessies voor een begeleiding die meer aandacht vraagt.

Jaarprogramma Personal Life & Business Coaching

Laat je een jaar lang begeleiden door jouw eigen Personal Life & Business Coach om het beste uit jezelf te halen en jouw talenten optimaal te benutten.

In dit op maat gemaakte jaarprogramma laat je jezelf intensief begeleiden om persoonlijke en zakelijke doelen te realiseren en je te ondersteunen in jouw persoonlijke en zakelijke ontwikkeling.

Je hebt hiermee een jaar lang een coach ter beschikking die je als onafhankelijke professional een spiegel voor kan houden, die je scherp kan houden, waarmee je kan reflecteren, én je kan confronteren waar dat nodig is.

Vergoedingsmogelijkheden

Veel werkgevers vergoeden coaching als onderdeel van het arbeidsvoorwaarden pakket of vanuit het opleidingsbudget. Voor zelfstandig ondernemers is coaching doorgaans aftrekbaar voor de belasting.

Specials

Binnen dit concept is veel mogelijk, vanaf enkele sessies tot langdurige contracten, meereizen met events of b.v. het organiseren van inspiratiereizen: individueel of als groep. Informeer naar de mogelijkheden.

Gratis kennismakingsgesprek

Ik ben Personal & Executive Life Coach voor organisaties, professionals en particulieren die hun kwaliteiten en talenten optimaal willen benutten. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek: Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail.