Coaching - Training - Teambuilding - DISC Expert

“Persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling voor mensen
en organisaties die investeren in zichzelf!”


Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail.

Actie: DISC profiel + gratis coachsessie

Online en Skype Coaching

Online en Skype Coaching biedt uitkomst als je niet in staat bent om naar mijn praktijk in Capelle aan den IJssel / Rotterdam te komen en toch een coachtraject wilt volgen.

Er gaat niets boven persoonlijk contact waarbij je elkaar de hand kunt schudden, elkaar in de ogen kunt kijken, en van dichtbij met elkaar kunt communiceren. Daarom gaat mijn voorkeur voor een coachgesprek (bijna) altijd uit naar een persoonlijk gesprek.

Soms is dit echter niet mogelijk, door de afstand, of om andere redenen. Online en Skype Coaching is dan een goed alternatief.

Via Zoom, Teams, Skype of per telefoon een coachtraject volgen, is dat mogelijk?

Kun je een coachtraject volgen vanachter je computer of per telefoon? Jazeker, er zitten zelf voordelen aan: Geen reistijd, geen reiskosten, en overal ter wereld kun je een coachgesprek voeren. En door de beperkte communicatie word je gedwongen efficiënter met de tijd om te gaan, creatiever te zijn, zodat je sneller tot de kern door kan dringen. Ik maak veel gebruik van opdrachten tussen de sessies door om van het nadeel juist een voordeel te maken.

Online en Skype Coaching, voor wie?

Online en Skype Coaching is met name geschikt als je:

  • In het buitenland woont of veel op reis bent.
  • Niet in staat bent om naar mijn praktijk in Capelle aan den IJssel / Rotterdam te komen.

Zorg wel voor een omgeving waar je niet gestoord kunt worden: zorg dat er geen kinderen of huisdieren in de buurt zijn, etc.

Geïnteresseerd in Online en Skype Coaching?

Ik ben Personal Life & Business Coach voor organisaties, professionals en particulieren die hun kwaliteiten en talenten optimaal willen benutten. Maak nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek: Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail. Bellen via Skype kan natuurlijk ook, mijn Skype naam is patrick_schriel.