Coaching - Training - Teambuilding - DISC Expert

“Persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling voor mensen
en organisaties die investeren in zichzelf!”


Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail.

Actie: DISC profiel + gratis coachsessie

Relatietherapie met een relatiecoach

Loopt je relatie niet goed en komen jullie er samen niet meer uit? Dan kan ik helpen als ervaren life coach / relatiecoach. Samen ga ik met jullie, en soms ook individueel, aan de slag om te onderzoeken wat de werkelijke reden is waarom de relatie niet meer werkt.

Relatietherapie

Relatietherapie is bedoelt om elkaar beter te leren kennen, nader tot elkaar komen, en de relatie te verdiepen. Door inzicht te krijgen in elkaars behoeften en verwachtingen zal er begrip ontstaan en inzicht verkregen worden.

Dit kan een verdieping in de relatie betekenen, zeker wanneer beide partner gaan begrijpen, en voelen, waar het hun werkelijk om gaat:

  • Wat is nu echt belangrijk?
  • Wil ik dit nog wel?
  • Waar hebben we beide behoefte aan?
  • Wat verwachten en willen we van elkaar?
  • Welke rollen spelen we en hoe we praten we met elkaar?
  • Wat bespreken we en wat blijft onbesproken?

Niet altijd leidt relatietherapie tot het redden van de relatie. De relatietherapie is dan wel geslaagd maar beide partners komen er achter dat men gelukkiger is zonder elkaar. Ook dit inzicht kan beide partners verder helpen. Liever gelukkig zonder elkaar dan ongelukkig met elkaar.

Persoonlijke Stijl Profiel

Uniek is dat ik als relatiecoach gebruik kan maken van een persoonlijke stijl profiel. Iedere partner krijgt hiermee een eigen profiel. Met dit gedetailleerd rapport krijgen beide partners inzicht in elkaars verschillen. Wat is hun natuurlijke manier van doen? Hoe gaat men om met bepaalde situaties onder druk? Wat is hun stijl van communiceren en zijn hun onbewuste drijfveren? Het persoonlijke stijl profiel analyseert de natuurlijke gedragsstijl van beide partners.

Relatiecoach nodig? Maak nu een afspraak

Ik ben Personal & Executive Life Coach voor organisaties, professionals en particulieren die hun kwaliteiten en talenten optimaal willen benutten. Maak nu een afspraak. Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail.