Coaching - Training - Teambuilding - DISC Expert

“Persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling voor mensen
en organisaties die investeren in zichzelf!”


Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail.

Actie: DISC profiel + gratis coachsessie

Personal Coach

Mijn naam is Patrick Schriel, Personal Coach met meer dan 10 jaar ervaring voor mensen en organisatie die investeren in zichzelf.

Als Personal Coach help ik mijn cliënten met het behalen van duurzame resultaten op het gebied van (persoonlijk) leiderschap, zelfvertrouwen, assertiviteit, het reduceren van stress, keuzes maken en prioriteiten stellen, effectieve communicatie, én het ontdekken van verborgen talenten.

Mijn visie als Personal Coach

Als Personal Coach hou ik mijn cliënten graag een spiegel voor. Dit doe ik zonder oordeel en op een rustige, open, heldere en begripvolle manier, maar soms ook confronterend als dat nodig is.

Ik geloof dat mijn cliënten veel beter tot hun recht komen wanneer je ze de tools geeft waarmee ze zichzelf kunnen zijn en hierdoor al hun talenten gaan gebruiken. Dit geeft minder stress en veel meer zelfvertrouwen, plezier en energie bij alles wat je doet. Zelfkennis is hierbij cruciaal. Trucjes die niet bij je passen werken averechts en ‘moeten’ veranderen in iets wat je niet bent hou je niet lang vol.

Personal Coaching

Als Personal Coach werk ik met verschillende thema’s en aandachtsgebieden. Bij ieder thema hanteer ik een andere aanpak en begeleiding om tot het gewenste resultaat te komen:

  • Hoe haal ik het beste uit mijzelf en anderen?
  • Ik wil prioriteiten stellen, keuzes maken en betere resultaten behalen.
  • Ik wil effectiever communiceren en minder conflicten.
  • Hoe verhoog ik mijn assertiviteit en bewaak ik mijn eigen grenzen?
  • Ik wil minder stress en een gezonde werk/privé balans.
  • Terugdringen ziekteverzuim, burn-out preventie & burn-out herstel.
  • Ik zoek een personal coach om mij te begeleiden in persoonlijk leiderschap, met doelen die ik wil halen en met mijn persoonlijke en zakelijke ontwikkeling.
  • Ik wil graag sparren met een onafhankelijke coach die mij niet naar de mond praat.
  • Effectiever samenwerken en teamcoaching.

Tevens richt ik mij op managers, ondernemers en andere top performers. Het gaat hierbij vooral om investeren in eigen effectiviteit, authenticiteit en daadkracht met de onafhankelijke feedback van een professionele personal coach.

Online en wandelcoaching

Naast de klassieke vorm van coaching zijn online sessies ook mogelijk. Ik ben ook wandelcoach, dit is de perfecte en gezonde manier om in wat langere sessies aan je persoonlijke ontwikkeling te werken.

Inzet van krachtige tools: DISC en EQ-i

Tijdens de coaching maak ik, indien nodig, gebruik van een 2-tal krachtige tools.

DISC

Met het Q4 Persoonlijke Stijl (DISC) Profiel krijg je meer inzicht in jouw bewuste en onbewuste voorkeuren in gedrag en communicatie.

EQ-i

Met het EQ-i 2.0 Profiel, meet je jouw emotionele intelligentie, een goede voorspeller van succes, zowel zakelijk als privé. Hierbij gaat het vooral om het bewust en gebalanceerd kunnen inzetten van alle EQ-vaardigheden.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Patrick Schriel is Personal Coach voor mensen en organisaties die investeren in zichzelf. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek: Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail.