Coaching - Training - Teambuilding - DISC Expert

“Persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling voor mensen
en organisaties die investeren in zichzelf!”


Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail.

Actie: DISC profiel + gratis coachsessie

Loopbaancoach

Patrick Schriel, loopbaancoach voor loopbaanadvies en loopbaanbegeleiding. Ik help je jouw carrière weer een nieuwe impuls te geven.

Zit je nog wel op de juiste plek?

Van alle mensen die in Nederland werken zit meer dan 50% niet op de juiste plek. Vaak kiezen we bewust voor een baan, en beginnen hier vol enthousiasme aan, maar verzanden jaren later in een situatie die misschien wel goed betaalt maar geen voldoening meer geeft.

Loopbaancoach

Door samen met mij als loopbaancoach je carrière af te stemmen op je eigen talenten word je gelukkiger in je werk, én haal je meer voldoening uit jouw carrière:

  • Hoe vind ik de juiste baan?
  • Wat gaat de volgende stap worden in mijn carrière?
  • Wat houdt mij tegen?
  • Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik nu echt?
  • Wat zijn mijn competenties, kwaliteiten en talenten?
  • Wat zijn mijn karaktereigenschappen, waarden en interesses?
  • Hoe haal ik het beste uit mijzelf?

Indien gewenst kan ik gebruik maken van verschillende testen en analyses, zoals het persoonlijke stijl profiel, het persoonlijke waarden profiel en het persoonlijke interesses profiel.

Outplacement

Soms worden we gedwongen om een nieuw carrièrekeuze te maken. Bij plotseling ontslag kan een outplacementtraject de oplossing bieden. Een outplacementtraject wordt vaak vergoed door de werkgever. Hier kan ik jou ook in begeleiden.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ik ben loopbaancoach voor mensen die het beste uit zichzelf willen halen en hun talenten optimaal willen benutten. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek: Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail.