Coaching - Training - Teambuilding - DISC Expert

“Persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling voor mensen
en organisaties die investeren in zichzelf!”


Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail.

Actie: DISC profiel + gratis coachsessie

Loopbaan coach

Zoek je een coach voor loopbaanadvies en loopbaanbegeleiding? Ik kan je als life coach / loopbaan coach helpen om jouw carrière weer een nieuwe impuls te geven.

Zit je wel op de juiste plek?

Van alle mensen die in Nederland werken zit meer dan 50% niet op de juiste plek. Vaak kiezen we bewust voor een baan, beginnen hier vol enthousiasme aan, maar verzanden jaren later in een baan die misschien wel goed betaalt maar geen voldoening meer geeft.

Loopbaan coach

Door samen met mij als loopbaan coach je carrière af te stemmen op je eigen behoeftes, kwaliteiten en talenten zul je zien dat je gelukkiger bent en meer voldoening krijgt uit wat je doet:

  • Hoe vind ik de juiste baan?
  • Wat gaat de volgende stap worden in mijn carrière?
  • Wat houdt mij tegen?
  • Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik nu echt?
  • Wat zijn mijn competenties, kwaliteiten en talenten?
  • Wat zijn mijn karaktereigenschappen, waarden en interesses?

Indien gewenst kan ik gebruik maken van verschillende testen en analyses, zoals het persoonlijke stijl profiel, het persoonlijke waarden profiel en het persoonlijke interesses profiel.

Outplacement

Soms worden we gedwongen om een nieuw carrièrekeuze te maken. Bij plotseling ontslag kan een outplacement traject de oplossing bieden. Een outplacementtraject wordt vaak vergoed door de werkgever. Hier kan ik jou ook in begeleiden.

Personal & Executive Life Coach

Ik ben Personal & Executive Life Coach voor organisaties, professionals en particulieren die hun kwaliteiten en talenten optimaal willen benutten. Maak nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek: Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail.