Coaching - Training - Teambuilding - DISC Expert

“Persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling voor mensen
en organisaties die investeren in zichzelf!”


Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail.

Actie: DISC profiel + gratis coachsessie

Jaarprogramma Personal & Executive Life Coaching

Laat je een jaar lang begeleiden door jouw eigen personal & executive life coach om het beste uit jezelf te halen en jouw talenten optimaal te benutten.

In dit op maat gemaakte jaarprogramma laat je jezelf intensief begeleiden door Patrick Schriel, een NOBCO geaccrediteerde beroepscoach, die jou helpt om persoonlijke en zakelijke doelen te realiseren en je ondersteunt in jouw zakelijke en persoonlijke ontwikkeling.

Jaarprogramma Personal & Executive Life Coaching

Je hebt een jaar lang een coach ter beschikking die je als onafhankelijke professional een spiegel voor kan houden, die je scherp kan houden, waarmee je kan reflecteren, én je kan confronteren waar dat nodig is.

Met een eigen coach bereik je meer

Samen werken we aan persoonlijke effectiviteit, assertiviteit, (persoonlijk) leiderschap, het reduceren van stress, een gezonde werk/privé balans, effectieve communicatie, én het ontwikkelen van positieve toekomstvisies.

Contactmomenten

We hebben minimaal één maal  per maand een gesprek op een locatie naar keuze en tussen de sessies door is er altijd gelegenheid om een extra gesprek in te plannen of telefonisch met elkaar van gedachten te wisselen.

Neem contact op voor een kennismakingsgesprek

Wil jij ook de voordelen ervaren van een jaar lang begeleiding door jouw eigen personal & executive life coach? Maak dan nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek: Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail.