Coaching - Training - Teambuilding - DISC Expert

“Persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling voor mensen
en organisaties die investeren in zichzelf!”


Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail.

Actie: DISC profiel + gratis coachsessie

Foto coaching: laten zien wie je echt bent

Authenticiteit ervaar je en voel je. Maar soms kun je het ook zien. Deze bijzondere momenten leg ik vast met mijn camera.

Veel mensen nemen een pose aan en verbergen wie ze echt zijn. Dat is jammer want hierdoor komen ze niet echt over en staan ze niet in hun kracht: in het dagelijkse leven maar ook op de foto. De mooiste foto’s worden namelijk gemaakt als mensen zichzelf helemaal laten zien. Met foto coaching ga je samen met mij als life coach op zoek naar je eigen authenticiteit, kracht en gevoel. De mooiste momenten leg ik vast met mijn camera.

Authenticiteit op een foto

Als life coach zie ik vaak een wonderbaarlijk transformatie bij mijn cliënten plaatsvinden. Ik kan mij bijvoorbeeld nog een sessie herinneren waarin één van mijn cliënten een grijs en grauw gezicht had voordat ik aan een visualisatie begon. De neerslachtigheid was van haar gezicht af te lezen. Tijdens de visualisatie zag ik de kleur, en een glimlach van oor tot oor, op haar gezicht terugkomen. Dit was echt, authentiek, en kwam recht uit haar ziel. Dit was een mooi moment voor haar, maar ook voor mij om mee te maken.

Foto coaching en wandel coaching

Foto coaching is een coach en foto sessie ineen: een bijzondere ervaring. Altijd met respect en met oog voor wie je echt bent. Een fotocoach sessie duurt ongeveer 2 uur, bij voorkeur op locatie, in een rustige natuurlijke omgeving als wandelcoach sessie, of gewoon thuis. Na de sessie stuur ik een CD-ROM met de mooiste, echtste en ontroerendste foto’s naar je toe.

Doe foto coaching cadeau

Foto coaching is een uniek cadeau om weg te geven aan familie of goede vrienden. Foto coaching is dan ook een herinnering voor het leven.

Kosten foto coaching

Een fotocoach sessie duurt ongeveer 2 uur en kost €150 (inclusief BTW) bij één deelnemer. Dit is exclusief reiskosten. Het is ook mogelijk om de foto coach sessie met meerdere personen te boeken tot een maximum van 3 personen. Kosten voor iedere extra deelnemer bedragen €25 per persoon.

Personal & Executive Life Coach

Ik ben Personal & Executive Life Coach voor iedereen die meer willen halen uit eigen kwaliteiten, talenten en authenticiteit. Maak nu een afspraak voor een foto coachsessie: Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail.