Coaching - Training - Teambuilding - DISC Expert

“Persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling voor mensen
en organisaties die investeren in zichzelf!”


Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail.

Actie: DISC profiel + gratis coachsessie

Conflicten oplossen, conflictbemiddeling en conflicthantering

Een conflict kent vaak alleen maar verliezers. Een conflict vreet energie en niemand wint. Soms zijn partijen zelf niet meer in staat om uit een conflict komen. Conflicten oplossen door coaching, conflictbemiddeling en conflicthantering is dan een goede oplossing om nader tot elkaar te komen.

Vaak is de eerste reactie in een conflict om de hakken in het zand te zetten en/of de strijd aan te gaan. Wanneer je bereid bent om met andere ogen naar een conflict te kijken, dan zul je zien dat een oplossing mogelijk is.

Conflicten oplossen, conflictbemiddeling en conflicthantering

Als coach ben ik een onafhankelijke partij die vaak inzicht en verdieping kan brengen en op een andere manier naar de situatie, de oorzaak, en het conflict kan kijken. Waar de conflicterende partijen zich vaak focussen op de verschillen, kijk ik als coach naar de overeenkomsten en toegevoegde waarde die partijen aan elkaar hebben.

Ik help conflicten oplossen, bij conflictbemiddeling en conflicthantering voor het:

  • Oplossen van conflicten tussen zakenpartners
  • Oplossen van conflicten tussen collega’s en in teams
  • Oplossen van conflicten in de familiesfeer en relaties

Indien gewenst kan ik gebruik maken van verschillende analyses, zoals het persoonlijke stijl profiel, het persoonlijke waarden profiel en het persoonlijke interesses profiel.

Personal & Executive Life Coach

Ik ben Personal & Executive Life Coach voor organisaties, professionals en particulieren die hun kwaliteiten en talenten optimaal willen benutten. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek: Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail.