Coaching - Training - Teambuilding - DISC Expert

“Persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling voor mensen
en organisaties die investeren in zichzelf!”


Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail.

Actie: DISC profiel + gratis coachsessie

Coach Persoonlijk Leiderschap

Persoonlijk leiderschap is de vaardigheid om jezelf te leiden, én om bewuste keuzes hierbij te maken. Kies je voor mij als coach dan gaan we in een intensief traject aan de slag om het beste uit jezelf te halen. We kijken hierbij o.a. naar emotionele intelligentie, effectieve communicatie, benutten van eigen kwaliteiten, én het verkleinen van blinde vlekken. Als coach persoonlijk leiderschap begeleid ik je in dit proces.

Een EQ-i 2.0 en Q4 Persoonlijke Stijl (DISC) Profiel zijn onderdeel van dit coachtraject.

Mijn visie als Coach Persoonlijk Leiderschap

Als coach persoonlijk leiderschap hou ik mijn cliënten graag een spiegel voor: Dit doe ik zonder oordeel en op een rustige, open, heldere en begripvolle manier, maar soms ook confronterend als dit nodig is.

Ik geloof dat mensen en teams veel beter tot hun recht komen wanneer je ze de tools geeft waarmee ze zichzelf kunnen zijn en hierdoor al hun talenten gaan gebruiken. Dit geeft minder stress en veel meer zelfvertrouwen, plezier en energie bij alles wat je doet. Zelfkennis is hierbij cruciaal. Trucjes die niet bij je passen werken vaak averechts en ‘moeten’ veranderen in iets wat je niet bent hou je niet lang vol.

Persoonlijk Leiderschap

Met persoonlijk leiderschap ben je de kapitein op je eigen schip, in plaats van de koers te laten bepalen door anderen of omstandigheden. Je bent in staat om je eigen doelen te realiseren door optimaal gebruik te maken van jouw talenten en emotionele intelligentie. Je weet wat je persoonlijk stijl is en wat jouw drijfveren zijn, weet gedrag effectief in te zetten, maar je bent je ook bewust van je zwakke kanten en mogelijke valkuilen.

 • Ik zoek een coach om mij te begeleiden in persoonlijk leiderschap en met mijn persoonlijke en zakelijke ontwikkeling.
 • Ik wil zowel zakelijk als privé prioriteiten stellen, keuzes maken en betere resultaten behalen.
 • Ik wil effectiever communiceren en beter kunnen beïnvloeden.
 • Ik wil werken aan mijn emotionele intelligentie (zelfperceptie, zelfexpressie, interpersoonlijk, besluitvorming en stressmanagement).
 • Ik wil mijn mentale belemmeringen, negatieve patronen en emotionele blokkades omzetten in positieve overtuigingen en effectief gedrag.
 • Ik wil minder stress en een betere werk/privé balans.
 • Ik wil graag sparren met een onafhankelijke coach die mij niet naar de mond praat.

Inclusief krachtige tools voor veel inzicht

Tijdens de coaching maak ik gebruik van 2 krachtige tools die veel inzicht gaan geven: EQ-i en DISC.

EQ-i 2.0 Profiel: Emotionele Intelligentie

Emotionele intelligentie is een voorwaarde voor persoonlijk leiderschap. Vandaar dat dit een belangrijk onderdeel is van dit coachtraject. Emotionele intelligentie is een verzameling van emotionele en sociale vaardigheden die gezamenlijk bepalen hoe goed je:

 • Jezelf waarneemt en uitdrukt.
 • Sociale relaties ontwikkelt en onderhoudt.
 • Omgaat met uitdagingen.
 • Emotionele informatie op een effectieve en betekenisvolle manier kan gebruiken.

Emotionele intelligentie is hiermee een goede voorspeller van succes, zowel zakelijk als privé. Hierbij gaat het vooral om het bewust en gebalanceerd kunnen inzetten van al deze EQ-vaardigheden.

Q4 Persoonlijke Stijl (DISC) Profiel

Het Q4 Persoonlijke Stijl (DISC) Profiel beschrijft jouw natuurlijke gedragsstijl en geeft handvatten om prettiger te werken, te leven en om te gaan met anderen. Wat is jouw natuurlijke manier van doen? Hoe ga je om met bepaalde situaties onder druk? Wat is jouw stijl van communiceren? Wat zijn jouw onbewuste drijfveren?

De combinatie van het Q4 Persoonlijke Stijl (DISC) en EQ-i 2.0 Profiel geeft een uitstekend vertrekpunt voor het coachtraject. En gedurende het traject zullen we er nog veelvuldig gebruik van maken.

Patrick Schriel: Coach Persoonlijk Leiderschap

Patrick Schriel is coach persoonlijk leiderschap voor mensen en organisatie die willen investeren in eigen effectiviteit en daadkracht met de onafhankelijke feedback van een professionele coach.

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek: Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail.