Coaching - Training - Teambuilding - DISC Expert

“Persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling voor mensen
en organisaties die investeren in zichzelf!”


Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail.

Actie: DISC profiel + gratis coachsessie

Business Coach

Patrick Schriel is Business Coach voor executives, managers, ondernemers en teams die willen investeren in eigen effectiviteit en daadkracht met de onafhankelijke feedback van een professionele coach.

Mijn visie als Business Coach

Als business coach (NOBCO geaccrediteerd) hou ik mijn cliënten graag een spiegel voor: Dit doe ik zonder oordeel en op een rustige, open, heldere en begripvolle manier, maar soms ook confronterend als dit nodig is.

Ik geloof dat mensen en teams veel beter tot hun recht komen wanneer je ze de tools geeft waarmee ze zichzelf kunnen zijn en hierdoor al hun talenten gaan gebruiken. Dit geeft minder stress en veel meer zelfvertrouwen, plezier en energie bij alles wat je doet. Zelfkennis is hierbij cruciaal. Trucjes die niet bij je passen werken vaak averechts en ‘moeten’ veranderen in iets wat je niet bent hou je niet lang vol.

Business Coaching

Als Business Coach help ik mensen en organisaties met het behalen van resultaten op het gebied van leidinggeven, zelfvertrouwen, assertiviteit, persoonlijke effectiviteit & leiderschap, het reduceren van stress, effectieve communicatie, én teamontwikkeling.

  • Hoe haal ik het beste uit mijzelf en mijn medewerkers?
  • Hoe kan ik mijn leidinggevende kwaliteiten verbeteren?
  • Omgaan met stress en burn-out preventie.
  • Omgaan met conflicten en verbeteren van communicatie.
  • Persoonlijke effectiviteit en persoonlijk leiderschap.
  • Time management: effectiever omgaan met de beschikbare tijd, prioriteiten stellen en meer structuur aanbrengen.
  • Ik wil graag sparren met een onafhankelijke coach die mij niet naar de mond praat.

Effectieve teams

Gezamenlijk, en indien noodzakelijk ook in individuele coachgesprekken, ga ik dieper in op de samenwerking, (mis)communicatie en conflicten (uitgesproken of onuitgesproken) die er spelen. Dit alles om de effectiviteit en daadkracht van het team te herstellen, en te verbeteren.

Door gebruik te maken van DISC krijgen teamleden bovendien meer inzicht in zichzelf en een tastbare handleiding in het gedrag van, en in het communiceren met, anderen. Effectieve teams maken namelijk gebruik van elkaars kwaliteiten.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Patrick Schriel is Business Coach voor executives, managers, ondernemers en teams die willen investeren in eigen effectiviteit en daadkracht met de onafhankelijke feedback van een professionele coach.

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek: Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail.