Coaching - Training - Teambuilding - DISC Expert

“Persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling voor mensen
en organisaties die investeren in zichzelf!”


Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail.

Actie: DISC profiel + gratis coachsessie

Coaching Rotterdam en Capelle aan den IJssel

Coaching is een gestructureerd en doelgericht proces, waarbij ik op interactieve wijze mijn cliënten aanzet tot effectief gedrag. Als coach in Rotterdam / Capelle aan den IJssel help ik mijn cliënten met het behalen van resultaten op het gebied van samenwerken, het faciliteren van teamprocessen, effectieve communicatie, persoonlijk leiderschap, assertiviteit en zelfvertrouwen.

Ik hou mijn cliënten graag een spiegel voor, help ze het beste uit zichzelf te halen en geef inzicht in gedrag en communicatie. Dit doe ik zonder oordeel en op een rustige, open, heldere en begripvolle manier, maar soms ook confronterend als dit nodig is.

Life Coach Personal Coach Teamcoach Wandelcoach Coach Persoonlijk Leiderschap

Personal & Executive Life Coach

In mijn rol als Personal & Executive Life Coach richt ik mij op een goede balans in het leven, én in de persoonlijkheid, van mijn cliënten. Samen werken we aan meer zelfvertrouwen, minder stress, effectieve communicatie en het ontdekken van verborgen talenten. Het is vooral investeren in en werken aan jezelf: wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik nu echt?

 • Ik ben vastgelopen in mijn werk of privé, wat nu?
 • Hoe haal ik het beste uit mijzelf?
 • Ik wil effectiever communiceren en minder conflicten in mijn leven.
 • Hoe verhoog ik mijn assertiviteit en bewaak ik mijn eigen grenzen?
 • Ik wil meer zelfvertrouwen, maar hoe?
 • Ik wil mijn talenten ontwikkelen, hoe plan ik mijn carrière?
 • Ik wil mijn perfectionisme overwinnen en de controle leren loslaten, hoe doe ik dat?
 • Ik wil mijn mentale belemmeringen, angsten en emotionele blokkades omzetten in krachtige positieve overtuigingen.
 • Ik wil minder stress en een gezonde werk/privé balans.
 • Hoe ga ik om met midlife en de midlife crisis?
 • Ik zoek een personal coach om mij te begeleiden in persoonlijk leiderschap, de doelen die ik wil halen en met mijn persoonlijke en zakelijke ontwikkeling.
 • Ik wil beter worden in timemanagement en effectiever omgaan met de beschikbare tijd, prioriteiten stellen en meer structuur in mijn werkzaamheden aanbrengen.

Tevens richt ik mij op managers, ondernemers en andere top performers. Het gaat hierbij vooral om investeren in eigen effectiviteit, authenticiteit en daadkracht met de onafhankelijke feedback van een professionele personal coach.

Teamcoach

Als professionele teamcoach ga ik samen met het team, en wanneer noodzakelijk in individuele coachgesprekken, dieper in op de samenwerking, (mis)communicatie en conflicten (uitgesproken of onuitgesproken) die er kunnen spelen. Dit alles om de effectiviteit en daadkracht van het team te verbeteren.

Door gebruik te maken van DISC krijgen teamleden bovendien meer inzicht in zichzelf en een tastbare handleiding in het gedrag van, en in het communiceren met, anderen. Effectieve teams maken namelijk gebruik van elkaars kwaliteiten.

Coaching thema’s en mogelijkheden

Ik coach vanuit de volgende rollen en thema’s. Bij ieder thema hanteer ik een andere aanpak / begeleiding om tot het gewenste resultaat te komen:

Indien noodzakelijk maak ik gebruik van verschillende analyses, waaronder:

Coaching Rotterdam en Capelle aan den IJssel

Ik ben is gevestigd in de regio Rotterdam / Capelle aan den IJssel. Voor zakelijke coaching cliënten maak ik gebruik van diverse representatieve ruimtes in Rotterdam centrum en de rest van Nederland.

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek: Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail.