Coaching - Training - Teambuilding - DISC Expert

“De teamcoach, communicatietrainer en facilitator voor mensen
en organisaties die investeren in zichzelf!”


Maak nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.
Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail.

Contact

Coaching Rotterdam en Capelle aan den IJssel

Coaching is een gestructureerd en doelgericht proces, waarbij de coach op interactieve wijze de gecoachte aanzet tot effectief gedrag door:

  • bewustwording en persoonlijke groei
  • het vergroten van zelfvertrouwen en
  • het exploreren, ontwikkelen en toepassen van eigen mogelijkheden

NOBCO Coach

Als NOBCO geaccrediteerde beroepscoach hou ik mijn cliënten graag een spiegel voor, help ze het beste uit zichzelf te halen en geef inzicht in gedrag en communicatie.

Dit doe ik zonder oordeel en op een rustige, open, heldere en begripvolle manier, maar soms ook confronterend als dit nodig is.

Coaching thema’s en mogelijkheden

Ik coach op de volgende thema’s. Bij ieder thema hanteer ik een andere aanpak / begeleiding om tot het gewenste resultaat te komen:

Indien noodzakelijk maak ik gebruik van verschillende testen en analyses, waaronder:

Coaching Rotterdam en Capelle aan den IJssel

Mijn coachpraktijk is gevestigd in Capelle aan den IJssel, in de regio Rotterdam, en is goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer (metrostation De Terp is 5 minuten lopen). Voor zakelijke cliënten maak ik gebruik van een representatieve ruimte in Rotterdam centrum.

Personal & Executive Life Coach

Ik ben Personal & Executive Life Coach voor organisaties, professionals en particulieren die hun kwaliteiten en talenten optimaal willen benutten. Maak nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek: Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail.