Coaching - Training - Teambuilding - DISC Expert

“Persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling voor mensen
en organisaties die investeren in zichzelf!”


Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail.

Actie: DISC profiel + gratis coachsessie

Teambuilding met DISC in 2021

2020 was een bijzonder lastig jaar voor teambuilding met DISC. Door alle beperkende coronaregels hebben we vanaf half maart helaas een groot aantal van onze teambuildingen, zeker met de grotere teams, moeten uitstellen. Jammer, want wij en onze klanten hadden er erg veel zin in.

Gelukkig is er licht aan het eind van de tunnel en hoewel de eerste paar maanden nog lastig gaan worden verwachten wij vanaf maart/april weer vanaf ouds aan de slag te kunnen. Zodra kleinere en grote groepen weer samen mogen komen staan wij voor jullie klaar.

Teambuilding tijdens Corona

We hebben gelukkig niet helemaal stil gezeten. Toen de beperkingen rond de zomerperiode wat verder verlicht, is er gelukkig ook veel door kunnen gaan. Zo hebben we o.a. teambuildingen via Zoom verzorgd, veel kleine teams met DISC kennis laten maken, bij een farmaceutisch bedrijf in Amsterdam met mondkapjes en al op getraind, en zelfs in België een aantal trainingen verzorgd; waaronder een teambuilding met 40 man in een grote zaal op 1,5 meter afstand van elkaar.

Ondanks alle beperkingen, aanpassingen en restricties kijk ik met trots terug op de afgelopen periode waar we met al deze DISC trainingen hebben kunnen bijdrage aan teambuilding. Juist nu!

Teambuilding voor Corona

Wat een contrast was dat met de periode voor de coronacrisis. Toen konden we nog ‘gewoon’ naast elkaar zitten, met meer dan 100 man tegelijkertijd trainen, leuke teamspellen doen waar we geen 1,5 meter afstand hoefden te houden, én het nuttige met aangename verenigen op de meest unieke en bijzondere locaties in Nederland, België of zelfs verder weg.

Teambuilding na Corona

Wat hebben we het gemist, samenkomen, samenwerken en samen activiteiten ondernemen. Vooral na zo’n lange periode ‘op afstand’ is teambuilding met DISC een uitstekende manier om deze nare periode af te sluiten en elkaar (nog) beter te leren kennen.

Het kon natuurlijk niet anders, maar al dat thuiswerken heeft wel wat met ons gedaan en zijn sporen nagelaten. Tijd om het allemaal in te gaan halen om samen sterker uit deze coronacrisis te komen.

Wat is teambuilding met DISC?

Teambuilding met DISC is een krachtige ervaringsgerichte teambuilding die de samenwerking een boost geeft met direct resultaat. Met deze teambuilding vergroot je de kennis van je gedrag en dat van je collega’s. Hierdoor worden communicatie- en gedragspatronen zichtbaar, worden conflicten vermeden en kom je tot een beter resultaat.

Door gebruik te maken van het DISC model krijgen teamleden meer inzicht in zichzelf en hiermee een tastbare handleiding in het gedrag van, en in het communiceren met, anderen. Effectieve teams maken namelijk gebruik van elkaars kwaliteiten. Dit alles doen we op een interactieve en speelse manier, binnen of buiten.

Teambuilding met DISC in 2021

Samen met mijn vaste trainingsmaatje Patrick Blauw en de andere trainers van Teambuilding met DISC kijk ik uit naar 2021 waarin we gaan inhalen wat we in 2020 niet, of onvoldoende, konden doen. Alle teambuildingen zijn natuurlijk leuk, maar wij verheugen ons met name op de grotere teams en meerdaagse teambuildingen in binnen- en buitenland. Doen jullie met ons mee in 2021?

Patrick Schriel

Patrick Schriel is teamcoach, facilitator, communicatietrainer en DISC expert. Hij helpt zijn cliënten met het behalen van resultaten op het gebied van persoonlijk leiderschap, samenwerken, het faciliteren van teamprocessen, effectieve communicatie, assertiviteit en zelfvertrouwen.

0 comments… add one

Leave a Comment