Coaching - Training - Teambuilding - DISC Expert

“Persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling voor mensen
en organisaties die investeren in zichzelf!”


Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail.

Actie: DISC profiel + gratis coachsessie

Thuiswerk actie: Q4 Persoonlijke Stijl (DISC) Profiel + gratis coachsessie

Nu veel mensen weer noodgedwongen moeten thuiswerken kan de communicatie met collega’s op afstand, én met huisgenoten, onder druk komen te staan. Door de stress en onzekerheid rond het Coronavirus worden we meer op onszelf teruggeworpen en begrijpen we elkaar vaak minder. Om hierin bij te staan wil ik de lezers van mijn blog en nieuwsbrief, tot 31 januari 2022, een speciale aanbieding doen:

Aanbieding tot 31 januari 2022

Als je nu een Q4 Persoonlijke Stijl (DISC) Profiel bij mij afneemt krijg je er een gratis coachsessie bij om het profiel met je door te nemen, de bijbehorende grafiek te verhelderen en je de nodig inzichten te geven in zelfkennis, effectieve communicatie en persoonlijk leiderschap.

Normaal kost het Q4 Persoonlijke Stijl (DISC) Profiel als PDF bestand alleen al € 175,- excl. BTW. Je krijgt er nu voor dit bedrag een gratis coachsessie van een uur bij. Het mag voor zich spreken dat we deze coachsessie via de telefoon, Skype of Zoom doen. Ben je particulier dan neem ik de BTW ook nog voor mijn rekening en kost het profiel + coachsessie jou € 175,- incl. BTW.

Q4 Persoonlijke Stijl (DISC) Profiel

Het Q4 Persoonlijke Stijl (DISC) Profiel is de volledige versie van het beknopt profiel, geeft duidelijke uitleg en is een DISC profiel van uitmuntende kwaliteit. Het is een gevalideerd instrument en geoptimaliseerd naar de Nederlandse taal en culturele maatstaven. Het Q4 Persoonlijke Stijl DISC Profiel geeft inzicht in:

  • De karakteristieken van jouw persoonlijke stijl en kernpatroon (jouw “werkelijke Ik”).
  • Hoe gedraag je je van nature? Hoe doe je de dingen?
  • Hoe reageert je onbewust op situaties? Hoe gaat je om met situaties onder druk?
  • Talenten en groeimogelijkheden.
  • Sterkten en valkuilen op het gebied van communicatie.
  • Persoonlijke stijl in relatie tot werk.
  • Communicatietips gerelateerd aan de verschillende DISC temperamenten.

Met de inzichten uit het Q4 Persoonlijke Stijl (DISC) Profiel ga je prettiger en effectiever samenwerken en leven met anderen, ga je effectiever om met conflicten, en krijg je handvatten voor zelfmanagement en persoonlijk leiderschap. Juist nu is dat extra belangrijk!

Een voorbeeld van het profiel is hier te downloaden.

Actie: DISC profiel + gratis coachsessie voor € 175,-

Wil je gebruik maken van deze actie en het Q4 Persoonlijke Stijl (DISC) Profiel + coachgesprek voor € 175,-, meld je dan aan via dit aanmeldingsformulier. Ik neem dan zo snel als mogelijk contact met je op.

Patrick Schriel

Patrick Schriel is teamcoach, facilitator, communicatietrainer en DISC expert. Hij helpt zijn cliënten met het behalen van resultaten op het gebied van persoonlijk leiderschap, samenwerken, het faciliteren van teamprocessen, effectieve communicatie, assertiviteit en zelfvertrouwen.

0 comments… add one

Leave a Comment