Coaching - Training - Teambuilding - DISC Expert

“Persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling voor mensen
en organisaties die investeren in zichzelf!”


Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail.

Actie: DISC profiel + gratis coachsessie

Goede voornemens? Maak van 2015 een topjaar!

Het jaar loopt alweer ten einde en december is de perfecte tijd om aandacht te schenken aan het jaar dat komen gaat.

Zelf kijk ik ook altijd even terug: Wat ging dit jaar goed en wat kon beter? En ik ben ook bezig om nieuwe prioriteiten en doelen te stellen voor de resultaten die ik in 2015 wil behalen.

Stress management en (incompany) trainingen zijn b.v. zaken, die naast het coachen, het komende jaar volop aandacht gaan krijgen. Privé gaat er meer aandacht naar ontspanning, én tijd die ik met mijn gezin door wil brengen.

Mijn goede voornemen voor 2015 is dat ik er alles aan ga doen om van 2015 een topjaar te maken.

Maak van 2015 ook jouw topjaar!

Ik wil je uitdagen om met mij mee te doen om van 2015 ook jouw topjaar te maken; zakelijk en privé. Wat moet je doen: Neem de komende week minimaal 1 uur de tijd om de volgende vragen te beantwoorden:

  • Wat zijn de zaken waar ik in 2014 tegenaan ben gelopen?
  • Wat ging goed en wat kon beter?
  • Wat wil ik anders of nieuw gaan doen? Waar moet ik mee gaan stoppen?
  • Welke persoonlijke en zakelijke resultaten wil ik in 2015 gaan behalen?
  • Welke doelen en prioriteiten moet ik hiervoor stellen?
  • Welke stappen zijn hiervoor nodig en wanneer moet ik die gaan zetten?
  • Wat moet ik hiervoor leren/ontwikkelen?
  • Hoe ga ik mij voelen als ik dit gehaald heb?

Gedaan? Mooi! Je hebt een jaarplan gemaakt voor 2015 en behoort nu bij het selecte gezelschap van de mensen die dit wel doet en daarmee veel meer kans maken hun goede voornemens ook echt werkelijkheid te zien worden. Je kan de komende dagen gebruiken om het jaarplan verder te fine tunen en uit te breiden daar waar nodig is.

Lees verder hoe je jouw goede voornemens omzet in actie……..

Een jaarplan en goede voornemens alleen leveren niets op. Je hebt actie nodig om ze te laten slagen. Ga voor jezelf na wat jij nodig hebt om in actie te komen en om niet het slachtoffer te worden van jouw eigen uitstelleritis. Begin daarna met kleine haalbare stappen om zo snel mogelijk in beweging te komen.

De belangrijkste motivatie zou het goede gevoel moeten zijn dat je eind 2015 (of eerder) hebt als de resultaten werkelijkheid zijn geworden.

Stok achter de deur

Welke stok achter de deur heb jij nodig? Jouw partner, een goede vriend of vriendin, een collega of jouw manager? Gebruik hulptroepen daar waar nodig, veel mensen willen graag helpen. Wat ook goed werkt is om met iemand samen op te trekken om gezamenlijk aan jullie plan voor 2015 te werken.

Jaarprogramma Personal Life & Business Coaching

Wil je hulp van een professional dan is mijn jaarprogramma een goede keus. Laat je gedurende een jaar begeleiden door jouw eigen personal life & business coach om van 2015 een topjaar te maken.

Ik help je gedurende het gehele jaar om jouw persoonlijke en zakelijke doelen te realiseren en je te ondersteunen in jouw zakelijke en persoonlijke ontwikkeling. Meer informatie is te vinden op jaarprogramma Personal Life en Business Coaching.

Fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2015. Maak er een topjaar van!

Patrick Schriel

Patrick Schriel is teamcoach, facilitator, communicatietrainer en DISC expert. Hij helpt zijn cliënten met het behalen van resultaten op het gebied van persoonlijk leiderschap, samenwerken, het faciliteren van teamprocessen, effectieve communicatie, assertiviteit en zelfvertrouwen.

0 comments… add one

Leave a Comment