Coaching - Training - Teambuilding - DISC Expert

“Persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling voor mensen
en organisaties die investeren in zichzelf!”


Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail.

Actie: DISC profiel + gratis coachsessie

Prettige kerstdagen en een gelukkig 2014

De periode voor kerst en het nieuwe jaar is traditioneel het moment voor een terugblik naar het afgelopen jaar en een blik vooruit naar wat komen gaat.

2013, een terugblik

Ik heb 2013 als een fijn en leerzaam jaar mogen ervaren. Een jaar van groei met vele mooie momenten. Maar ook momenten waar ik mijzelf soms tegen ben gekomen; en juist daarin zaten weer veel levenslessen!

Ik heb nieuwe dingen mogen ondernemen en heb vele bijzondere mensen mogen ontmoeten. Ik ben blij dat ik iets in jullie leven heb mogen betekenen, en jullie in dat van mij.

Ik wil dan ook iedereen bedanken voor wat 2013 heeft gebracht:

  • Al mijn cliënten en deelnemers aan trainingen. Bedankt voor het vertrouwen!
  • De bezoekers van mijn website en lezers van de nieuwsbrief.
  • Mijn trainingsmaatje Ferrie. Dat 2014 nog succesvoller mag zijn dan 2013!
  • De leden van mijn intervisiegroep, voor het vermogen om zaken eens van de ander kant te bekijken.
  • Al mijn zakelijke relaties en contacten.
  • Mijn familie, schoonfamilie en vrienden. Het leven zou saai zijn zonder jullie.
  • Mijn dochter Rosanne, die mij keer op keer laat zien dat er zoveel te beleven valt.
  • En natuurlijk mijn lieve vrouw Sigrid die ervoor gezorgd heeft dat alles wat ik in gedachte had werkelijkheid kon worden. Een dikke kus, ik hou van jou!

2014, een jaar vol persoonlijke groei

Voor 2014 wens ik iedereen veel liefde, wijsheid, voorspoed en vooral veel persoonlijke groei toe!

Niet iedereen op deze wereld heeft de kans om zich te kunnen ontwikkelen en te groeien zoals wij dat kunnen. Je zult maar in een land wonen waar oorlog heerst, geen voedsel is, of waar schoon drinkwater niet zo vanzelfsprekend is als hier.

In Nederland en België kan dat wel. Hier kunnen we groeien als we dat willen. En daarom wens ik je voor 2014 toe om hier gebruik van te maken. Laten we met z’n allen de wereld een beetje bewuster en beter maken. Verbeter de wereld, begin met jezelf!

Patrick Schriel

Patrick Schriel

Patrick Schriel is teamcoach, facilitator, communicatietrainer en DISC expert. Hij helpt zijn cliënten met het behalen van resultaten op het gebied van persoonlijk leiderschap, samenwerken, het faciliteren van teamprocessen, effectieve communicatie, assertiviteit en zelfvertrouwen.

0 comments… add one

Leave a Comment