Coaching - Training - Teambuilding - DISC Expert

“Persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling voor mensen
en organisaties die investeren in zichzelf!”


Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail.

Actie: DISC profiel + gratis coachsessie

Gecertificeerd MatriXcoach en de MatriXmethode

Ik vind het belangrijk dat ik mijzelf als coach continue blijf ontwikkelen. Dit doe ik voor mijzelf, maar ook voor mijn cliënten. Sinds mijn tweejarige HBO opleiding tot Life Coach heb ik o.a. een opleiding systemisch werken gedaan, en ben ik mij gaan verdiepen in NLP en belemmerende overtuigingen. Ook ben ik gecertificeerd om te werken met Persoonlijke Stijl (DISC), Waarden en Interesses profielen.

MatriXcoach

Sinds afgelopen zaterdag mag ik mij nu ook gecertificeerd MatriXcoach noemen en ben ik bevoegd om met de MatriXmethode te werken.

Wat is de MatriXmethode?

Het uitgangspunt van de MatriXmethode is de eigen interne strategie die iemand zelf heeft ontwikkeld bij het leren (informatieproces) en emoties.

Wanneer een strategie handig verloopt, gaat het als vanzelf. Bij onhandige strategieën ontstaan problemen. Een strategie bestaat uit zien, horen, voelen en/of denken. De persoon staat altijd centraal.

Eigen strategie

Het is van belang een onhandige strategie te laten vervangen door een andere eigen strategie die voor diegene beter, makkelijker en sneller werkt. Het probleem wordt zo door de persoon zelf opgelost.

De MatriXmethode werkt effectief en praktisch aan een oplossing in plaats van eindeloos op zoek gaan naar de oorzaak van het probleem. Dat werkt bij de meest uiteenlopende problemen: dyslexie en andere leerproblemen, volle hoofden, angsten en andere mentale problemen. Ook psychosomatische klachten waarvoor de arts geen verklaring heeft.

MatriXcoach sessie

In een MatriXcoach sessie wordt gebruik gemaakt van iemands eigen kracht, kwaliteiten en potentieel waardoor problemen aangepakt en opgelost kunnen worden. Zo wordt bij leerproblemen de eigen unieke manier van informatieverwerking gevonden die aansluit bij de specifieke behoeften.

Daardoor is de persoon beter in staat nieuwe informatie op te nemen, te verwerken, op te slaan en weer te gebruiken. Bij mentale problemen is het zaak de eigen strategie van de eigen beleving van het eigen probleem vervangen. En dat kan iemand alleen maar zelf! Dat is pas kracht en gebruik maken van het eigen potentieel.

De MatriXMethode in het kort

  • Dé effectieve aanpak en geeft een blijvend resultaat.
  • Zelf leren aanpakken en oplossen van problemen of blokkades.
  • De oplossing voor leer-, mentale, emotionele problemen, maar ook psychosomatische klachten waar geen medische verklaring voor is (altijd eerst arts raadplegen).
  • Opruimen van volle hoofden.
  • Kracht door eenvoud.

Patrick Schriel

Patrick Schriel is teamcoach, facilitator, communicatietrainer en DISC expert. Hij helpt zijn cliënten met het behalen van resultaten op het gebied van persoonlijk leiderschap, samenwerken, het faciliteren van teamprocessen, effectieve communicatie, assertiviteit en zelfvertrouwen.

0 comments… add one

Leave a Comment