Coaching - Training - Teambuilding - DISC Expert

“Persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling voor mensen
en organisaties die investeren in zichzelf!”


Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail.

Actie: DISC profiel + gratis coachsessie

Panorama interview over goede voornemens

Naar aanleiding van mijn artikel goede voornemens volhouden? gun jezelf een coach kreeg ik eind december bezoek van Panorama journalist Ilja Post die aan de slag wilde met zijn eigen goede voornemen om 2012 zijn jaar te laten worden.

Vorige week verscheen zijn artikel in de Panorama onder de titel “Zweverig het nieuwe jaar in”, en dat terwijl ik mijzelf eigenlijk helemaal niet zweverig vind. Op een typische Panorama manier, met veel zelfspot, beschrijft Ilja zijn worsteling met zichzelf en de goede voornemens voor dit jaar.

Panorama interview

Het Panorama interview bestond uit twee gedeelten. In het eerste gedeelte heb ik Ilja uitgelegd wat ik doe als life coach en wat mijn visie is. Ik had Ilja ook gevraagd of hij interesse had in een persoonlijke stijl (DISC) en waarden profiel en hier hebben we voornamelijk in het tweede gedeelte aandacht aan besteed.

Spannend

Het is altijd weer spannend om terug te lezen wat iemand ervaren heeft, zeker als het een interview voor een weekblad als de Panorama is. Je geeft je toch een beetje bloot en weet immers nooit van tevoren wat iemand wel en niet opschrijft.

Afgelopen vrijdag was het zover. Ik haalde de eerste Panorama van dit jaar op bij Albert Heijn en begon te lezen. Gelukkig, het interview stond er in en ik ben zeer tevreden met het resultaat.

Professional

Het is altijd fijn om in een landelijk weekblad te lezen dat je een professional bent en “een expert op gebied van persoonlijke ontwikkeling”. Dat zijn quotes die ik altijd wel kan gebruiken. Het was ook prettig om mijn visie op coaching zo helder terug te lezen. Dank je wel Ilja!

Goede voornemens

Het artikel in de Panorama was direct al een hoogtepunt voor mij in dit jaar. Laat de volgende hoogtepunten maar komen, ik ben er klaar voor!

Over goede voornemens gesproken, hier zijn nog een keer mijn voornemens voor dit jaar. Wat zijn die van jou?

  • Ik wil mensen bewuster maken van al de kwaliteiten en talenten die ze bezitten zodat ze hierdoor het leven kunnen leven waarvoor ze geschapen zijn.
  • In het nieuwe jaar wil ik mijzelf blijven ontwikkelen, als mens en als coach.
  • Mijn coachpraktijk verder uitbouwen en mij nog beter profileren.
  • Naast mijn huidige particuliere en zakelijke cliënten wil ik meer coachopdrachten, trainingen en teambuilding events kunnen doen bij grotere organisaties.
  • En natuurlijk met al deze ambities de balans tussen werk en privé blijven behouden. Voor mijzelf, en voor mijn gezin.

Patrick Schriel

Patrick Schriel is teamcoach, facilitator, communicatietrainer en DISC expert. Hij helpt zijn cliënten met het behalen van resultaten op het gebied van persoonlijk leiderschap, samenwerken, het faciliteren van teamprocessen, effectieve communicatie, assertiviteit en zelfvertrouwen.

0 comments… add one

Leave a Comment