Coaching - Training - Teambuilding - DISC Expert

“Persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling voor mensen
en organisaties die investeren in zichzelf!”


Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail.

Actie: DISC profiel + gratis coachsessie

Ik wens mijzelf prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar

want ik hou van jou
is niet de sleutel tot de ander
maar ik hou van mij,
al klinkt het bot en slecht
want wie van zichzelf houdt,
die geeft pas echt iets kostbaars
als ie ik hou van jou tegen een ander zegt
(Harry Jekkers, ik hou van mij)

Het is traditie om elkaar tijdens kerst en nieuwjaar het allerbeste toe te wensen. Ik heb besloten om het dit jaar iets anders te doen: Ik wens mijzelf prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar.

Misschien dat het egoïstisch lijkt, maar dat is het niet. Je kunt alleen aan anderen geven wat je zelf hebt. Alleen als je zelf gelukkig bent kun je anderen gelukkig maken. En je kunt pas echt van anderen houden als je eerst ook van jezelf houdt.

Van jezelf houden

Het is relatief gemakkelijk om anderen het allerbeste toe te wensen of te zeggen dat je om ze geeft. Maar hoe staat het met jezelf? Kun jij in de spiegel kijken en eerlijk zeggen dat je van jezelf houdt en een gelukkig nieuwjaar waard bent?

Veel mensen hebben moeite om van zichzelf te houden. Ze denken dat ze het niet verdienen of niet waard zijn. Wat het ook is, te dun of te dik, te arm, te dom of misschien te slim, ze accepteren zichzelf niet voor wie ze zijn.

Iedereen is uniek

Ik heb een persoonlijke missie als coach. Ik wil mensen bewuster maken van al de kwaliteiten en talenten die ze bezitten zodat ze hierdoor het leven kunnen leven waarvoor ze geschapen zijn. Ik geloof namelijk dat bewustwording één van de beste manieren is om de wereld in en om ons heen te veranderen. Een bewuster mens staat sterker in zijn schoenen en zorgt beter voor zichzelf en zijn omgeving.

Prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar

Dit jaar wens ik mijzelf prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar om het daarna ook aan anderen te kunnen geven. Ik hou van mij. Hou jij ook van jou?

Patrick Schriel

Patrick Schriel is teamcoach, facilitator, communicatietrainer en DISC expert. Hij helpt zijn cliënten met het behalen van resultaten op het gebied van persoonlijk leiderschap, samenwerken, het faciliteren van teamprocessen, effectieve communicatie, assertiviteit en zelfvertrouwen.

0 comments… add one

Leave a Comment