Coaching - Training - Teambuilding - DISC Expert

“Persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling voor mensen
en organisaties die investeren in zichzelf!”


Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail.

Actie: DISC profiel + gratis coachsessie

Een nieuw logo en een nieuwe huisstijl

Frequente bezoekers van deze site is het waarschijnlijk al opgevallen aan de banner bovenaan de site. Ik heb een nieuw logo en een nieuwe huisstijl waar ik behoorlijk trost op ben. Was de oude banner lang niet slecht met een foto als achtergrond, de nieuwe is schoner en heeft een uitstraling die wat zakelijker is. Precies één die bij mij past.

Nieuwsbrief

Niet alleen de banner is nieuw. Ook ben ik sinds februari begonnen met een maandelijkse nieuwsbrief zodat ik iedereen nog beter op de hoogte kan houden van al mijn activiteiten als life coaching en trainer.

Visitekaartjes

Naast de banner en nieuwsbrief is er ook nieuw briefpapier en zijn er nieuwe visitekaartjes, 6 in totaal. De complete huisstijl is ontworpen door Dennis Happé, waarmee ik ook de workshops creatief vergaderen en creatief netwerken organiseer. Dennis is beeldend kunstenaar / grafisch ontwerper en heeft wat mij betreft puik werk afgeleverd.

Het ontwerpen van de hele huisstijl is voor ons beide een creatief proces geweest die begon met het maken van een collage over wie ik ben en wat ik als life coach wil uitstralen.

Life coach thema’s

De visitekaartjes hebben alle 6 hun eigen thema, thema’s waar ik als life coach mee bezig ben, en zijn gekoppeld aan hun eigen webpagina. Kijk maar even naar onderstaande voorbeelden:

  1. patrickschriel.nl/coach
  2. patrickschriel.nl/authenticiteit
  3. patrickschriel.nl/inzicht
  4. patrickschriel.nl/kracht
  5. patrickschriel.nl/creativiteit
  6. patrickschriel.nl/succes

Logo

En als laatste is er het nieuwe logo, in 6 verschillende kleuren:

Patrick Schriel

Patrick Schriel is teamcoach, facilitator, communicatietrainer en DISC expert. Hij helpt zijn cliënten met het behalen van resultaten op het gebied van persoonlijk leiderschap, samenwerken, het faciliteren van teamprocessen, effectieve communicatie, assertiviteit en zelfvertrouwen.

0 comments… add one

Leave a Comment