Coaching - Training - Teambuilding - DISC Expert

“Persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling voor mensen
en organisaties die investeren in zichzelf!”


Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail.

Actie: DISC profiel + gratis coachsessie

Ondernemen doe je beter met je eigen missie en visie

Het mooie aan mijn beroep als life coach is dat je er alle kanten mee op kunt. Je kunt als particulier een life coach inschakelen, maak ook als ondernemer of executive. Als life coach begeleid ik dus niet alleen particulieren, maar ook ondernemers, managers en hun medewerkers.

Wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik nu echt? Authentiek zijn en authentiek blijven. Dit is de kern van waar ik als life coach mee bezig ben. Mijn persoonlijke missie en visie is dan ook mensen bewuster maken van hun eigen kwaliteiten, talenten en authenticiteit, dit ter verbetering van de wereld in en om ons heen.

Alles wat ik doe als coach heeft op de één of andere manier met mijn eigen missie en visie te maken. Kijk maar naar de artikelen en producten op mijn site. Op de één of andere manier zijn ze allemaal aan deze missie gekoppeld. Omdat ik mijn eigen missie en visie zo helder gedefinieerd heb merk ik dat de dingen en zaken die hiermee te maken hebben mij gemakkelijker af gaan dan wanneer ze dat niet zijn. Ik doe ze namelijk met bevlogenheid en passie en hierdoor voelt het niet echt als werk. Ik ben meer gefocust op mijn doel en weet dat ik dit alleen kan bereiken door zo authentiek mogelijk te blijven: als mens maar ook als ondernemer.

Zou het niet mooi zijn, als ondernemer, om je missie en visie net zo kraakhelder te krijgen als die van mij en zodanig te integreren in je bedrijfsvoering? Als coach help ik graag grote en kleine ondernemers in dit proces.

Creëer je eigen missie en visie

Hoe ga ik je dan coachen op je eigen missie en visie? Na een kennismakingsgesprek waarin we de randvoorwaarden zoals de coachvraag (waarop je gecoacht wilt worden), het aantal sessies, en de kosten bespreken, gaan we op zoek naar jouw eigen kwaliteiten als ondernemer. Waar ben je goed in? Wat zijn jouw talenten en competenties? Wat is je persoonlijke levensvisie en situatie? Wat voor bedrijf heb je? Wat is jouw product? Wie zijn je klanten? Wat maakt jou zo uniek als ondernemer?

Als we dit geïnventariseerd gaan we aan de slag met jouw eigen missie en visie. Misschien heb je al een idee hierover. Je gaat het nu zelf definiëren, steeds meer aanscherpen, en ik begeleid je daarbij met alle tools en technieken die ik als coach tot mijn beschikking heb. Dit is vooral een creatief proces met vaak verrassende resultaten.

Vervolgens gaan we dit toetsen met jouw eigen kwaliteiten. Komt dit overeen of mist er nog iets? Wat heb je nodig om je doel te bereiken? Wat houdt je tegen? Waar liggen je kansen en hoe ga je jezelf onderscheiden van je concurrenten. Hoe zet je jezelf in de markt.

Ben je nog geen ondernemer, maar wil je er wel één zijn, ook dan kan ik je helpen, b.v. als ondersteuning bij het maken van een businessplan. Ook voor particulieren zonder ondernemingswens kan dit zinvol zijn. Iedereen is ten slotte ondernemer van zijn eigen leven.

Investeer in je onderneming en jezelf. Wacht niet langer en neem nu contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Patrick Schriel

Patrick Schriel is teamcoach, facilitator, communicatietrainer en DISC expert. Hij helpt zijn cliënten met het behalen van resultaten op het gebied van persoonlijk leiderschap, samenwerken, het faciliteren van teamprocessen, effectieve communicatie, assertiviteit en zelfvertrouwen.

0 comments… add one

Leave a Comment