Coaching - Training - Teambuilding - DISC Expert

“Persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling voor mensen
en organisaties die investeren in zichzelf!”


Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail.

Actie: DISC profiel + gratis coachsessie

Coach gezocht bij doelstellingen en authenticiteit

Er bestaan een goede kans dat je op deze pagina terecht bent gekomen door de zoektermen “coach gezocht”, “doelstellingen” of “authenticiteit” te gebruiken in Google of andere zoekmachines. Ik ben coach, life coach, en kan je helpen met het helder krijgen van je eigen doelen en authenticiteit. Je zit dus op de juiste plek. Overigens kun je ook voor een andere vraag in relatie tot coaching bij mij terecht. Op mijn home page vind je meer informatie over mijzelf als coach.

Het mooie aan internet en Google is dat als je een goede gerichte zoekterm gebruikt je bijna altijd op de juiste plek terecht komt. Zoek je te algemeen dan is het heel lastig zoeken. Zou je in plaats van “coach gezocht” als zoekterm “help” hebben gebruikt, dan geeft Google je een veelvoud aan sites (14 miljard maar liefst) om uit te kiezen; van een antirookcampagne tot aan The Beatles. Een goede kans dat je dan niet zult vinden waar je naar zocht.

Google

Het leven heeft veel weg van Google. Ik gebruik Google dan ook niet voor niets als metafoor in dit artikel. Als je weet wat je wilt en je hebt je doel helder voor ogen dan zul je veel bereiken. Je leeft je eigen leven, vaart je eigen koers en komt waar je wezen wilt. Als je doelen echter vaag zijn dan ga je door het leven als een schip zonder roer, kompas en kapitein. Je blijft maar ronddobberen op de grote oceaan van je eigen leven. Helaas is dit wel hoe veel mensen door het leven gaan; zonder richting en niet wetende waar ze naar toe gaan of heen zouden willen. In mijn artikel creëer je eigen doelen voor een succesvol leven kun je verder lezen hoe je succesvol je eigen doelen kunt stellen.

Een ander interessant aspect van het internet en Google is dat ik als life coach, en eigenaar van mijn site patrickschriel.nl, in mijn web pagina’s precies kan aangeven welke zoektermen relevant zijn en welke niet. Het is dan ook niet voor niets dat ik “coach gezocht” in de titel van dit artikel heb staan. Het zou namelijk prachtig zijn als deze pagina naar boven komt als mensen een coach zoeken.

Gevonden worden

Als ik aangeef wat ik te bieden heb zullen mensen mij eerder vinden. Ook in het echte leven werkt dit zo. Als je veel te bieden hebt zul je dit kenbaar moeten maken. Doe je dit niet dan zul je niet gevonden worden en blijf je onzichtbaar, zo simpel is het. Veel mensen gaan echter onzichtbaar door het leven, onzeker over hun eigen kwaliteiten en onzeker over wat ze te bieden hebben aan anderen.

Authenticiteit

Zichtbaar zijn of niet, wat ook belangrijk is, is dat je “echt” of authentiek bent. Alleen dan kun je in je kracht staan en zul je veel echter overkomen. Als ik bijvoorbeeld mensen naar mijn site had gelokt met een zoekterm die niet relevant was dan zijn ze ns een paar seconden weer verdwenen. Als ik echter eerlijk en oprecht mijn kwaliteiten naar voren breng, zonder een rol te spelen of mij anders voordoe dan wie ik werkelijk ben, vertrouwen mensen mij eerder.

Niet voor niets is authenticiteit één van belangrijkste thema’s waar ik als life coach mee werk. Wie ben ik nu echt en hoe sta ik in mijn kracht? Juist als je een rol aanneemt sta je niet in je eigen kracht. In een toekomstig artikel zal ik hier meer aandacht aan besteden.

—–

Samen met collega coach Ferrie Damhuis geeft ik de training authenticiteit en eigen kracht. Hierin kun je leren wat authenticiteit is, en wat in je kracht staan voor jou betekent.

Patrick Schriel

Patrick Schriel is teamcoach, facilitator, communicatietrainer en DISC expert. Hij helpt zijn cliënten met het behalen van resultaten op het gebied van persoonlijk leiderschap, samenwerken, het faciliteren van teamprocessen, effectieve communicatie, assertiviteit en zelfvertrouwen.

0 comments… add one

Leave a Comment