Coaching - Training - Teambuilding - DISC Expert

“Persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling voor mensen
en organisaties die investeren in zichzelf!”


Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail.

Actie: DISC profiel + gratis coachsessie

Radio 5 interview: Wekker-Wakker!

Vandaag werd ik geïnterviewd voor het programma Wekker-Wekker! op radio 5 door Henk Mouwe en Léonie Sazias. Ik mocht wat vertellen naar aanleiding van mijn artikelen stop met klagen en wees dankbaar voor alles wat je hebt, neem verantwoordelijkheid en stop met anderen de schuld te geven en de dramadriehoek: aanklager, redder en slachtoffer. Hartstikke leuk om te doen.

Bij binnenkomst in de studio kreeg ik van Henk, Léonie, de dame van de regie en de technicus een warm welkom. Ik voelde mij echt thuis in de studio. Het was in het begin wel even wennen, ook deze life coach moest zijn zenuwen overwinnen.

Ik mocht in 3 blokken van 4 minuten vertellen dat je een stuk gelukkiger wordt wanneer je stopt met klagen en anderen de schuld te geven, en dat je hierdoor verantwoording over je eigen leven neemt. Volgens mij is dit prima gelukt.

Wekker-Wakker! interview Patrick Schriel

Patrick Schriel

Patrick Schriel is teamcoach, facilitator, communicatietrainer en DISC expert. Hij helpt zijn cliënten met het behalen van resultaten op het gebied van persoonlijk leiderschap, samenwerken, het faciliteren van teamprocessen, effectieve communicatie, assertiviteit en zelfvertrouwen.

1 comment… add one

Leave a Comment