Coaching - Training - Teambuilding - DISC Expert

“Persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling voor mensen
en organisaties die investeren in zichzelf!”


Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail.

Actie: DISC profiel + gratis coachsessie

Een bijzondere kerst en Nieuwjaars groet

Ik ben normaal niet zo van de kerst en Nieuwjaars groeten. Het is dat Sigrid, mijn vrouw, de kerstkaarten de deur uitdoet, anders zou ik dit jaarlijks terugkerend ritueel waarschijnlijk overslaan. Niet dat ik het niet meen, integendeel. Maar ik geloof dat als je mensen het beste toewenst je dit niet alleen met kerstmis en Nieuwjaar hoeft te doen. De mensen om wie ik geef weten dit wel. Een goedgemeende glimlach of een arm over iemands schouder zegt wat mij betreft meer dan een kerstkaart.

Dit jaar is een beetje anders. Niet omdat ik van mijn geloof ben afgestapt wat betreft de kerstkaarten, maar omdat ik dit jaar de aanzet heb gegeven tot een radicale ommezwaai in mijn leven. Ik ben aan iets nieuws begonnen en wil graag de mensen die hiervan deel uitmaken bedanken.

Wat is er dan zo speciaal aan dit jaar? Ik heb besloten om een wens die ik al heel lang had in vervulling te laten gaan. Ik ben mijn passie gaan volgen en wil graag mensen helpen het beste in zichzelf te ontdekken. Wat is er dan beter om dit als LifeCoach te doen?

Ten eerste wil ik de mensen van Atma (Nederlands Instituut voor LifeCoaching) bedanken. Zonder jullie was dit niet mogelijk geweest. Ten tweede wil ik de mensen bedanken met wie ik dit avontuur mag delen: 

Anja, Anton, Corrina, Hannie, Henriette, Ferrie, Sandra, Simone, Suzanne, Silvia, Thea (dB), Thea (vD) en Trees

Ik hou van jullie en weet zeker dat we met elkaar het komende jaar nog vele mooie dingen mogen beleven.

Prettige kerstdagen en een liefdevol 2010 toegewenst!

Patrick Schriel

Patrick Schriel is teamcoach, facilitator, communicatietrainer en DISC expert. Hij helpt zijn cliënten met het behalen van resultaten op het gebied van persoonlijk leiderschap, samenwerken, het faciliteren van teamprocessen, effectieve communicatie, assertiviteit en zelfvertrouwen.

0 comments… add one

Leave a Comment