Coaching - Training - Teambuilding - DISC Expert

“Persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling voor mensen
en organisaties die investeren in zichzelf!”


Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail.

Actie: DISC profiel + gratis coachsessie

Van Stress Naar Succes

Enige tijd geleden werd ik door Jelmer Vreeman benaderd of ik geïnteresseerd was om een link te plaatsen naar zijn e-book “Van Stress naar Succes, Verander je denkwijze – Verander je leven”.

Mijn eerste reactie was een beetje terughoudend, het was ten slotte een e-book (iets wat ik niet direct kon doorbladeren), Ik moest het eerst zien. Nadat Jelmer mij het boek had doorgestuurd was ik positief verrast. Het is een boek met nuttige uitleg, tips en veel oefeningen.

Van Stress naar Succes is vooral een doe boek. Het zijn de oefeningen die het boek nuttig maken. Ze maken het mogelijk om op een andere manier tegen dingen en gedachten aan te kijken, en om tot bewustwording te komen van wat je nu echt wilt in het leven: Hoe je succesvol kunt zijn.

De beschreven methoden zijn niet wereldschokkend, Ik ben ze al vaker tegengekomen (als je net als ik veel leest over persoonlijke ontwikkeling is dat denk ik niet te vermijden). Echter, de verzameling, het geheel, maakt dit boek nuttig.

Wel vind ik het boek iets aan de korte kant, 88 bladzijden. Dat had wat uitgebreider gemogen. Gelukkig heb je bij aankoop recht op gratis aanvullingen en updates. Dat is nu weer het voordeel van een e-book.

Patrick Schriel

Patrick Schriel is teamcoach, facilitator, communicatietrainer en DISC expert. Hij helpt zijn cliënten met het behalen van resultaten op het gebied van persoonlijk leiderschap, samenwerken, het faciliteren van teamprocessen, effectieve communicatie, assertiviteit en zelfvertrouwen.

0 comments… add one

Leave a Comment