Coaching - Training - Teambuilding - DISC Expert

“Persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling voor mensen
en organisaties die investeren in zichzelf!”


Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail.

Actie: DISC profiel + gratis coachsessie

Even Voorstellen

Mijn naam is Patrick Schriel. Ik ben mijn professionele carrière begonnen in de Informatie Technologie. De laatste jaren ben ik mij steeds meer beginnen te interesseren in alles wat te maken heeft met communicatie, faciliteren van groepen (zoals vergaderingen en brainstorm sessies), coaching en persoonlijke groei. Dit is dan ook nu een belangrijk deel van mijn werk.

Op dit moment werk ik als coördinator/facilitator bij een groot accountantskantoor. Dagelijks werk ik met mensen uit verschillende landen en met verschillende culturele achtergronden. Juist kunnen communiceren met mensen is dus heel belangrijk voor mij.

Personal Effectiveness gaat niet over het aanleren van nieuwe trucjes, maar over het ontdekken van je ware zelf en je kern waarden: Het loslaten van alle slechte gewoonten die je aangeleerd hebt. Dit betekend dat een bepaalde methode die goed is voor de een niet de juiste aanpak voor de ander hoeft te zijn als zijn kern waarden en overtuigingen niet hetzelfde zijn. Dit is een rede waarom er zoveel zelfhulp boeken zijn. En hoewel de meeste heel goed werken voor de auteur, heeft dit niet te beteken dat dit voor iedereen van toepassing is. Als ze niet dezelfde kern waarden en overtuigingen delen, zal het niet werken.

Deze website is een persoonlijk project waarin ik mijn ideeën deel over persoonlijke ontwikkeling, communicatie, persoonlijke groei en effectiviteit. Ik zal dan ook boeken, technieken en ideeën bespreken waarvan ik denk dat die behulpzaam zullen zijn om een meer authentiek, beter persoon te worden. Een persoon die dichter bij zijn ware zelf staat. En vanuit persoonlijke ervaring zal ik ook bespreken hoe zaken NIET aan te pakken.

Patrick Schriel

Patrick Schriel is teamcoach, facilitator, communicatietrainer en DISC expert. Hij helpt zijn cliënten met het behalen van resultaten op het gebied van persoonlijk leiderschap, samenwerken, het faciliteren van teamprocessen, effectieve communicatie, assertiviteit en zelfvertrouwen.

0 comments… add one

Leave a Comment