Coaching - Training - Teambuilding - DISC Expert

“De teamcoach, communicatietrainer en facilitator voor mensen
en organisaties die investeren in zichzelf!”


Maak nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.
Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail.

Contact

Welkom

Welkom bij patrickschriel.nl

Ik ben op dit moment dit weblog aan het opzetten en vullen met content over communicatie, personal excellence en coaching. In eerste instantie zal ik het vullen met vertaalde artikelen van mijn engelstalige site http://patrickschriel.com, maar gaandeweg zullen er ook interessante artikelen alleen voor Nederland in komen.

Patrick

Patrick Schriel

Patrick Schriel is (team)coach, DISC expert, trainer en facilitator voor mensen, teams en organisaties die hun kwaliteiten en talenten optimaal willen benutten. Hij helpt zijn cliënten met het behalen van resultaten op het gebied van samenwerken, het faciliteren van teamprocessen, effectieve communicatie, persoonlijk leiderschap, assertiviteit en zelfvertrouwen.

0 comments… add one

Leave a Comment