Maak nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail.

Trainingen en workshops

Trainingen, Workshops, Teamtraining & Teamcoaching

Naast Personal & Executive Life Coach ben ik ook trainer. Ik combineer hierbij mijn kennis als professioneel coach met de ervaring die ik als facilitator heb opgedaan bij het begeleiden en leiden van internationale vergaderingen/meetings en brainstormsessies.

Maatwerk trainingen en workshops

De meeste van mijn trainingen en workshops zijn maatwerk en kunnen ook als incompany training aangeboden worden. Op dit moment zijn de volgende trainingen beschikbaar:

 • 1 op 1 training effectief beïnvloeden. Wil je in een 1 op 1 setting leren meer invloed uit te oefenen door effectiever te communiceren? Kies dan voor de 1 op 1 training effectief beïnvloeden om direct jouw invloed te vergroten.
 • 1 op 1 training persoonlijke effectiviteit. Dit is een maatwerk training aangepast aan jouw wensen en leerdoelen om optimaal resultaat te behalen.
 • 1 op 1 training persoonlijk leiderschap. Deze training is bijzonder geschikt voor degene die in een 1 op 1 setting het beste uit jezelf willen halen om de regie weer in eigen handen te nemen.
 • Training effectief beïnvloeden. Leer mensen en groepen met succes te beïnvloeden. Deze 2-daagse is inclusief Q4 Persoonlijk Stijl (DISC) Profiel en waaier.
 • Persoonlijke effectiviteit. Met deze training vergroot je jouw persoonlijke effectiviteit en zelfmotivatie, je krijgt inzicht in jouw persoonlijke stijl, onbewuste drijfveren en leer je hoe je bewust je gedrag kunt afstemmen op anderen.
 • DISC team training. Met deze training vergroot je de kennis van je gedrag en dat van je collega’s. Iedere teamlid krijgt zijn eigen persoonlijk stijl (DISC) profiel mee.
 • Incompany training. Patrick Schriel Coaching & Training verzorgt incompany trainingen op het gebied van communicatie, persoonlijke effectiviteit, samenwerken, effectief vergaderen en klantgerichtheid. Op maat gemaakt voor uw team en organisatie. U bepaalt het leerdoel en de beschikbare tijd, ik maak een voorstel voor een incompany training van hoog niveau voor een scherpe prijs.
 • De balans formule. Deze 3-daagse training geeft balans tussen werk en privé. Je leert effectiever omgaan met het nieuwe werken. Haal er uit wat er in zit!
 • Zelfvertrouwen en assertiviteitstraining. Voel jij je ook wel eens onzeker en lijdt dit wel eens tot een gevoel van “als ik maar niet faal”?! Of heb jij ook zo’n moeite met nee zeggen, laat je regelmatig over je heen lopen, klap je dicht en ga je moeilijke situaties liever uit de weg? Wil je hier graag iets aan doen? Dan is de zelfvertrouwen en assertiviteitstraining echt iets voor jou.
 • Cursus time management. Heb jij ook zo veel ballen in de lucht en kom je nergens echt aan toe? Breng daar nu verandering in met deze 1-daagse cursus time management.
 • Cursus Loslaten. Worden jij en anderen af en toe moe van jouw eigen controledwang en zou jij je prettiger voelen als je dat zonder angst los kon laten? Volg dan nu de cursus loslaten zodat je meer kan ontspannen en minder van jezelf moet.
 • Effectief communiceren. Deze praktijkgerichte 2-daagse training is voor iedereen die beter en effectiever wil communiceren.
 • Training effectief vergaderen Haal het beste uit vergaderingen met de training effectief vergaderen. Ideaal voor teams en organisaties die beter en efficiënter willen vergaderen.
 • Training klantgericht denken en handelen. Deze praktijkgerichte 1-daagse training is voor iedereen die de klantgerichtheid wil verbeteren.
 • Training klantgerichtheid, klantvriendelijkheid en communicatie. Dit is een praktijkgerichte training voor iedereen die klantcontact heeft (telefonisch of fysiek) en beter met zijn klanten wil communiceren.
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on StumbleUponShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page