Deze site maakt gebruik van cookies.
Teambuilding, teamcoaching en teamtraining

Teambuilding, teamcoaching en teamtraining

Teams waarin alle teamleden goed op elkaar zijn ingespeeld, en kunnen samenwerken, zijn van onschatbare waarde voor ieder bedrijf en organisatie. Dit zijn teams waarin het WIJ gevoel overheerst in plaats van IK. Teams waarin ieder zijn kwaliteiten en talenten kent, en ook die van de ander. Teams die weten dat je alleen door goed met elkaar samen te werken de beste resultaten kunt boeken.

Team activiteiten

Teambuilding activiteiten, maar ook teamcoaching en teamtraining, zijn bijzonder effectieve middelen om teamleden beter met elkaar te laten samenwerken. Samen met het team, en indien nodig ook in individuele sessies, ga ik dieper in op hoe teamleden met elkaar communiceren en welke conflicten (uitgesproken of onuitgesproken) er kunnen spelen. Dit alles om de effectiviteit en daadkracht van het team te verbeteren:

Maatwerk in team trainingen

De beste team training is een maatwerk training speciaal ontworpen voor uw organisatie. Een maatwerktraining kan als 1-of meerdaagse training worden aangeboden. De inhoud wordt vooraf afgestemd op organisatiedoel, kennis en ervaring, beschikbare tijd, budget, leerstijl en ontwikkelwens van de deelnemer(s) c.q. opdrachtgever.

Voor maatwerktrainingen en opdrachten werk ik veel samen met collega coach Ferrie Damhuis, vanuit het samenwerkingsverband Damhuis & Schriel TeamCoaching. Indien nodig maken wij gebruik van een trainingsacteur.

Teambuilding, teamcoaching en teamtraining voor uw organisatie

Wilt u weten wat teambuilding, teamcoaching of een teamtraining voor uw team, bedrijf of organisatie kan betekenen? Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail en maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Comments on this entry are closed.