Personal CoachingTrainingTeambuildingDISC Trainer / Expert
Maak nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail.

Teambuilding activiteiten met resultaat

Teambuilding activiteiten

Teambuilding is een bijzonder effectieve manier om de effectiviteit en daadkracht van ieder team en iedere organisatie te verbeteren.

Teambuilding

Samen met het team, en indien nodig ook in individuele sessies, ga ik doormiddel van diverse teambuilding activiteiten, werkvormen en coaching aan de slag om het team beter te laten samenwerken, effectiever te laten communiceren en conflicten (uitgesproken of onuitgesproken) op te lossen.

Effectieve teams

Teams waarin alle teamleden goed op elkaar zijn ingespeeld, en kunnen samenwerken, zijn van onschatbare waarde voor iedere organisatie. Dit zijn teams waarin het WIJ gevoel overheerst in plaats van de IK mentaliteit. Teams waarin ieder zijn kwaliteiten en talenten kent, en ook die van de ander. Teams die weten dat je alleen door goed met elkaar samen te werken de beste resultaten kunt bereiken.

Maatwerk in teambuilding activiteiten

De beste teambuilding is een maatwerk oplossing voor uw organisatie. De teambuilding kan als een teambuilding van een dag of als meerdaagse teambuilding worden aangeboden. De teambuilding activiteiten worden vooraf afgestemd op organisatiedoel, kennis en ervaring, beschikbare tijd, budget, leerstijl en ontwikkelwens van de deelnemer(s) c.q. opdrachtgever. Diverse werkvormen zijn mogelijk:

Teambuilding voor uw organisatie

Wilt u weten wat teambuilding voor uw team of organisatie kan betekenen? Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail en maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on StumbleUponShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page