Coaching - Training - Teambuilding - DISC Expert

“De Life Coach, Teamcoach & Business Coach
voor mensen en organisaties die investeren in zichzelf!”


Maak nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.
Bel: 06-10327366 of neem contact op per e-mail.

Contact

Het team van Patrick Schriel

Patrick Schriel Coaching & Training is het coaching en trainingsbureau voor mensen en organisaties die hun kwaliteiten en talenten optimaal willen benutten. Dit doen wij vanuit 3 disciplines: Coaching, Training en Teambuilding.

Patrick Schriel (DISC-stijl SI)

Patrick SchrielPatrick is de stuwende kracht achter Patrick Schriel Coaching en Training en heeft o.a. bij PwC en EY gewerkt. Nu helpt hij zijn cliënten al weer vele jaren als professioneel coach (NOBCO geaccrediteerd) en DISC trainer met het behalen van resultaten op het gebied van carrière, werk/privé balans, effectieve communicatie, klantgerichtheid, persoonlijke effectiviteit, zelfvertrouwen en assertiviteit.

Patrick houdt zijn cliënten graag een spiegel voor: zonder oordeel en op een rustige, open, heldere en begripvolle manier, maar soms ook confronterend als dit nodig is.

Hij geloof dat mensen en teams veel beter tot hun recht komen wanneer je ze de tools geeft waarmee ze zichzelf kunnen zijn en hierdoor al hun talenten gaan gebruiken. Dit geeft minder stress en veel meer zelfvertrouwen, plezier en energie bij alles wat je doet. Zelfkennis is hierbij cruciaal. Trucjes die niet bij je passen werken vaak averechts en ‘moeten’ veranderen in iets wat je niet bent hou je niet lang vol.

Patrick Blauw (DISC-stijl IS)

Patrick Blauw“Teams beter laten samenwerken door de verschillen in een team te benutten. Daar loop ik warm voor.”

Patrick Blauw is DISC specialist. Sinds 2006 past hij zijn diepgaande kennis van communicatiestijlen toe in de (top)sport en het bedrijfsleven. Daarbij verliest hij de dagelijkse praktijk nooit uit het oog. Patrick werkt aan samenwerking, teambuilding, communicatie en zelfkennis in de topsport en het bedrijfsleven.

Patrick geeft trainingen in: zelfkennis, zelfvertrouwen, teambuilding, klantcontact en effectieve communicatie.

Ferrie Damhuis (DISC-stijl SI)

Ferrie DamhuisFerrie is trainer & (team)coach voor particulieren en bedrijven. De mens staat daarin altijd centraal, omdat iedereen en iedere situatie uniek is.

“Met mijn kennis en ervaring, mag ik nu ondersteunen, spiegelen en begeleiden in werk en privé. Zo, dat je zélf nieuwe inzichten krijgt en de gewenste verandering teweeg kan brengen”.

Ferrie geeft diverse workshops en (in-company) trainingen, zoals: Persoonlijk Leiderschap/Persoonlijke Effectiviteit en Zelfvertrouwen & Assertiviteit.

Aanvullende informatie

Aanvullende informatie over Patrick Schriel Coaching & Training is te vinden op de volgende pagina’s:

Links naar andere interessante sites
Algemene voorwaarden